Novembar 10, 2024, 06:48:24 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.348 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: ZEOLIT ABDOMIN  (Pročitano 12877 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
ZEOLIT ABDOMIN
« poslato: Decembar 11, 2013, 01:22:20 posle podne »
NOVO-NOVO-NOVO-NOVO-NOVO-NOVO-NOVO-NOVO-NOVO-NOVO-NOVO
ZEOLIT ABDOMIN!!
ABDOMIN je aktivirani ZEOLIT, pomocno sredstvo, mineral ljudskog zdravlja.Pomaze u otklanjanju tegoba:
 - organa trbusne duplje
 -    pomaze u detoksikaciji organizma
- Ljudskо tеlо је projektovano dо sаvršеnstvа. Kаdа је tеlо u rаvnоtеži, ono dеluје kako je i projektovano, dа kоristеći svоје rеsursе na efikasan način uz izvesna prilаgоđаvаnja nа оkоlinu,  samo sebe odbrani оd strаnih ćеliја.
MNOGO VISE O ZEOLIT-u klikom na link ispod:
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30270

Van mreže RedLilith

• Lepotica
  • Član
Odg: ZEOLIT ABDOMIN
« Odgovor #1 poslato: Decembar 11, 2013, 03:11:39 posle podne »
Fantastichna stvar! Ja ga upravo koristim, kao i moja porodica.
Znam ljude koji su ga koristili poslije zrachenja, da ublaze shtetne efekte i ochiste organizam.
Izbacuje svo "smece" iz tijela vani, tako da se mogu pojaviti neki malo neprijatni nus-efekti,
ali nishta strashno.  ;)  Prava stvar za sve.
Don't stop when you're tired.
Stop when you're done. ;-)

Van mreže Black&Decker

• Heavyweight Member
  • why so sirius?
« Odgovor #2 poslato: Decembar 11, 2013, 09:50:47 posle podne »
otvorio sam pre temu o zeolitu,pa sam rondao dosta po netu o tome ...
uglavnom nema nekih posebnih pravila,gledao sam bukvalno 5razlicitih preporuka za konzumiranje...
jedino sto mozda treba naglasiti,da negde procitah da ne treba da se uzima u isto vreme sa nekim vit.-mineralnim kompleksom,jer ce umanjiti njegovo dejstvo,ne mislim na dnevnom nivou vec u istom obroku...

Van mreže No limit

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #3 poslato: Decembar 11, 2013, 10:08:37 posle podne »
Fantastichna stvar! Ja ga upravo koristim, kao i moja porodica.
Znam ljude koji su ga koristili poslije zrachenja, da ublaze shtetne efekte i ochiste organizam.
Izbacuje svo "smece" iz tijela vani, tako da se mogu pojaviti neki malo neprijatni nus-efekti,
ali nishta strashno.  ;)  Prava stvar za sve.
koji neprijatni efekti_?

Van mreže RedLilith

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #4 poslato: Decembar 11, 2013, 10:59:35 posle podne »
uglavnom nema nekih posebnih pravila,gledao sam bukvalno 5razlicitih preporuka za konzumiranje...
jedino sto mozda treba naglasiti,da negde procitah da ne treba da se uzima u isto vreme sa nekim vit.-mineralnim kompleksom,jer ce umanjiti njegovo dejstvo,ne mislim na dnevnom nivou vec u istom obroku...

Moguce... To vec ne znam. Vjerujem da si u pravu, jer znam da takva pravila postoje kada se
pije glina, a u neku ruku imaju slichnu namjenu, ali je ovo josh bolje.
Tako govore oni koji su probali prije mene.

Shto se tiche negativnih efekata, mislim na propratne efekte svake detoksikacije: izbijanja bubuljica,
rezultata probave "atraktivnih" boja i texture (xaxaxa!  ;D ), chudnog mirisa tjelesnih izluchevina, itd...
Naravno, sve to zavisi od chovjeka do chovjeka, od stanja organizma... Ne mora biti jako izrazeno,
individualno je.
Chishcenje u pravom smislu rijechi.  ;)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #5 poslato: Decembar 12, 2013, 06:03:08 pre podne »

Moguce... To vec ne znam. Vjerujem da si u pravu, jer znam da takva pravila postoje kada se

Shto se tiche negativnih efekata, mislim na propratne efekte svake detoksikacije: izbijanja bubuljica,
rezultata probave "atraktivnih" boja i texture (xaxaxa!  ;D ), chudnog mirisa tjelesnih izluchevina, itd...
Naravno, sve to zavisi od chovjeka do chovjeka, od stanja organizma... Ne mora biti jako izrazeno,
individualno je.

ja nista ne osecam niti imam vec evo 20ak dana
a da cisti....
cisti..

Van mreže bane802

• Lightweight Member
  • 200cm 132 kg
« Odgovor #6 poslato: Decembar 12, 2013, 08:23:40 pre podne »
Jedna zanimljiva prica za zeolit. Englezi su dosli do saznanja da im se zivi svet pod Temzom spustio ispod minimuma zbog otpadnih voda koje su se slivale u vec pomenutu reku. Nakon nekog vremena i posle 900T zeolita bacenih u Temzu poceli su da se pojavljuju recni rakovi,sto znaci da se reka procistila toliko da moze da priusti zahtevne uslove za zivot ovim stvorenjima.

Van mreže BUKAS

• Iron team
  • IRON REPUBLIC GYM BEOGRAD - Despota Stefana 68c
« Odgovor #7 poslato: Decembar 12, 2013, 09:42:11 pre podne »

individualno je.

ja nista ne osecam niti imam vec evo 20ak dana
a da cisti....
cisti..

Kako cisti tacno?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #8 poslato: Decembar 12, 2013, 09:51:32 pre podne »
Citat
Kako cisti tacno?

pa s obzirom da imam jako mnogo iskustva sa antiokidantima i da sam u ovih 25 god ;) ;) se prilizno cesto nalazio u situaciji da moram da se "cistim" od razno ranzih tokisna i s obizrom da znam kako rade stvarcice na taj fazon,ovo je defitivno jedna od BOLJIH stvari kada je izbacivanje tokisna iz orgnaznima.

AKo te bas intersuju detalji,mogi da ti napisem na pm da ovde ljudima ne gadim neke stvari  ;) ;)

Van mreže skituljko

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #9 poslato: Decembar 12, 2013, 01:13:00 posle podne »
Ako možeš napiši ovde svi da vide uz upozorenje za one fine:)
Ovo deluje odlično, i verujem da velika većina ljudi retko kada razmišlja o detoksikaciji.
Koliko kesica se dobija u pakovanju? Vidim da kamena ima za 100l a za kesice nisam skontao...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #10 poslato: Decembar 12, 2013, 01:58:04 posle podne »
Ako možeš napiši ovde svi da vide uz upozorenje za one fine:)
Ovo deluje odlično, i verujem da velika većina ljudi retko kada razmišlja o detoksikaciji.
Koliko kesica se dobija u pakovanju? Vidim da kamena ima za 100l a za kesice nisam skontao...

u jednoj kutiji ima 30 kesica
a stvarno mi je glupo da pisem javno
bukasu sam pisao na pm pa eto..ako hoce neka baci qote ovde..

Van mreže RedLilith

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #11 poslato: Decembar 12, 2013, 03:56:22 posle podne »
Jedna zanimljiva prica za zeolit. Englezi su dosli do saznanja da im se zivi svet pod Temzom spustio ispod minimuma zbog otpadnih voda koje su se slivale u vec pomenutu reku. Nakon nekog vremena i posle 900T zeolita bacenih u Temzu poceli su da se pojavljuju recni rakovi,sto znaci da se reka procistila toliko da moze da priusti zahtevne uslove za zivot ovim stvorenjima.

Ja sam chula da je Srbija poslala Japanu nakon one tragedije
sa nuklearnim reaktorima u Fukoshimi ogromnu kolichinu zeolita,
da ublaze dejstvo radijacije i posljedice, koliko je to moguce.
Kazu da je ovaj koji se iskopava u Srbiji odlichnog kvaliteta i
Japanci su ga trazili za zemlju (da je ochiste) i za ljude, tako da...
 ;) Toliko o njegovoj djelotvornosti.

Van mreže skituljko

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #12 poslato: Decembar 12, 2013, 05:35:36 posle podne »

u jednoj kutiji ima 30 kesica
a stvarno mi je glupo da pisem javno
bukasu sam pisao na pm pa eto..ako hoce neka baci qote ovde..
[/quote]
OK, hvala!

Van mreže No limit

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #13 poslato: Decembar 12, 2013, 08:02:09 posle podne »
jel to na foru kao ona srebrna voda,vulkanski prah itd....

Van mreže BUKAS

• Iron team
  • IRON REPUBLIC GYM BEOGRAD - Despota Stefana 68c
« Odgovor #14 poslato: Decembar 12, 2013, 08:09:54 posle podne »
sam znas da ja vodim mnoge paramtere kada sam ON i OFF itd itd itd
pa tako npr sada u OFF fazi i za razliku od xxx puta koliko sam bio npr prilikom zavrsteka kure postoje faze tela tj mog tela koje mi daju jase paramtere da je prilicno tokiscno orkuzenje (ne mislim na analize krvi) vec
tekustra koze
boja urina
boja stolice
miris
zadah i sl
nakon zavrsteka kure od pre 6 ned koristim zeilot kao ekepirmet i nist vise
nakon onoga u sta sam se uverio odlucio sam da ga stavim u prodaju
a to je
da nakon kure nemam probmea sa bubljicma (nema veze sa antistegorenima)
da mi je mokraca kristlnao bistra za razliku od faze ciscenjka kada se jako oseca amonijak i boja je uglavnom svetlo zute boje
da mi je stolica uredna u svakom smislu reci cak i boja je mnogo razlicita za razliku od prethidnih faza,da nema naglih promena iz dana u dana u vidu dijereje,pa tvrde stolice pa polutvrde,pa neostatak stolice po 2 i vise dana itd itd

a da ne pricam o problemima sa hemerodima koji su prestali od pocetka upotrebe zeolita
prilikom kardia (kojeg forsiram nakon kure) sam se jako osetio tj smrdeo zbog izbacinjva toksina putem loijnih zlezda,a posle pocetka upotrebe zeolita ,znojicm se BOLJE ali se znoj apsolutno ne oseca.
Nadimanje stomaka koje sam redovno imao nakon kure (usled prstanka delovanja androgeno/anabolnih supstanci i nemogucnosti apsorbcije) od pocetka koristenja zeolita vise nema
Gssovi su iscezli
itd itd itd