Novembar 19, 2024, 09:20:53 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.367 poruka u 18.766 tema - 20.975 članova - Poslednji član: Maxx_Bycle
X3MShop banner

Autor Tema: Potreban savet  (Pročitano 11301 puta)

Van mreže Stevcho

• Light Heavyweight Member
Odg: Potreban savet
« Odgovor #30 poslato: Decembar 02, 2013, 10:23:34 posle podne »
Ishmerish, kako da poje*em Vesnu Zmijanac?
No curling in the squat rack!

Van mreže Ishmerish

• Cruiserweight Member
  • Lala 4ever
« Odgovor #31 poslato: Decembar 02, 2013, 10:28:01 posle podne »
Bolje da ti napisem kako da se odbranis od nje 8)
"Kad je neko glup, proizvodi jednak socijalni efekat kao i kad je mrtav.
On ništa ne primjećuje, samo drugi pate oko njega."

Van mreže Slanina

• Middleweight Member
  • Spamer
« Odgovor #32 poslato: Decembar 02, 2013, 11:14:14 posle podne »
@Ishmerish..hvala t na savetu mnogo mi znaci..pricao sam i sa ortakom njega je lagala da smo raskinuli ja i ona pre 4 mes a mi i nismo raskinuli pa mi je obecao da nece da ima nista sa njom i krivo mu je..nadam se da ce ispuniti obecanje..ja cu se truditi da ne mislim na nju..moram da pocnem da jedem ponovo posto sam nedelj udana jeo samo 1 il 2 unisten skroz majke mi..

Van mreže dragan vg

• Heavyweight Member
« Odgovor #33 poslato: Decembar 02, 2013, 11:26:37 posle podne »
Ukoliko njoj ne znaci taj period koji ste proveli zajedno,a samim tim joj i ti ne znacis vise,zasto bi se ti kog **rca unistavao zbog necega sto verovatno nije vredno toga...
Saberi se I kreni dalje...Bice jos riba,ko im jebe kevu...

Van mreže Slanina

• Middleweight Member
  • Spamer
« Odgovor #34 poslato: Decembar 02, 2013, 11:43:42 posle podne »
To mi i mozak govori ali osecam se dosta povredjenim i nekako izdatim..nikad od nje nisam to ocekivao a ja je molio da mi se vrati a onda me prevarila jos u ponedeljak a ja saznao tek danas tacno posle nedelju dana...potrudicu se da se saberem sto pre jer imam izgledami neku groznicu smao mi je hladno a da jedem ne mogu u usta nista da stavim muka mi..sve na silu jedem jer znam da cu unistim organizam ako se ovako nastavi

Van mreže djLE

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #35 poslato: Decembar 03, 2013, 01:15:26 pre podne »
vidi bratko bez ikakve uvrede znaci imam razumevanja i kad muskarac zaplace i kad se rastuzi sve sve ali da KUKA ZA RIBOM NIKADA NECU IMATI razumevanja,mozes ti nju da volis kao nikoga do sada, ali moras da skapiras da to tako ne ide u tim godinama.Nemoj ponizavati sebe pogotovo ako je takva riba,ona ti ne treba ni u ludilu i nemoj se glupirati i gubiti na kilama jer sam znas kolko je tezak put u bildingu, svaki gram se stice vrlo tesko i ne bi trebalo da te jedna takva glupost u zivotu pogodi do te mere......savet nju zaboravi, drugara oteraj u 3 pm i budi siguran da ces imati jos bolju devojku nego sto je ona .....   

pozdrav i zakljucavajte temu, pretvara se ovo u anandi, dosta mi ih je po tv samo mi jos ovde fali ovakva neka tema bolje se potresi i zapitaj sta ces sutra uneti od hrane posle treninga,to ti je najjbitnija tema trenutno !

pozz i svako dobro

Van mreže Francuz

• Cruiserweight Member
« Odgovor #36 poslato: Decembar 03, 2013, 02:38:05 pre podne »
Dobar ku**c, mir u kuci.

Van mreže Slanina

• Middleweight Member
  • Spamer
« Odgovor #37 poslato: Decembar 03, 2013, 02:08:35 posle podne »
vidi bratko bez ikakve uvrede znaci imam razumevanja i kad muskarac zaplace i kad se rastuzi sve sve ali da KUKA ZA RIBOM NIKADA NECU IMATI razumevanja,mozes ti nju da volis kao nikoga do sada, ali moras da skapiras da to tako ne ide u tim godinama.Nemoj ponizavati sebe pogotovo ako je takva riba,ona ti ne treba ni u ludilu i nemoj se glupirati i gubiti na kilama jer sam znas kolko je tezak put u bildingu, svaki gram se stice vrlo tesko i ne bi trebalo da te jedna takva glupost u zivotu pogodi do te mere......savet nju zaboravi, drugara oteraj u 3 pm i budi siguran da ces imati jos bolju devojku nego sto je ona .....   

pozdrav i zakljucavajte temu, pretvara se ovo u anandi, dosta mi ih je po tv samo mi jos ovde fali ovakva neka tema bolje se potresi i zapitaj sta ces sutra uneti od hrane posle treninga,to ti je najjbitnija tema trenutno !

pozz i svako dobro
E hvala ti puno..ovo cu neki put da procitam posto mi se desava da u toku dana mi se vrate emocije i onda tako odem nesto procitam da pokusam da je zaboravim ili odem da radim bilo sta :)
U teretanu nisam isao nedelju dana iz ovog razloga sto ne mogu jedem a telo mi je slabo pa ne zelim da odem tamo da mucim sebe pokusacu sad lepo da se vratim ishrani i da oporavim telo..najgore je uvece kad trebam da spavam ne mogu da zaspim do 3 h samo mislim na to kako me vara..i spavam po 2-3 h eo sinoc zaspao u pola 4 a probudio se u 6 i ne mogu spavam i tako vec par dana..kreten jesam nadam se da ce vreme uciniti svoje

Van mreže bojan lepojevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #38 poslato: Decembar 03, 2013, 02:17:12 posle podne »
spammaster
"da je kupus dobar, zeka bi im'o 100 kila"
Transform 2014 na https://www.dropbox.com/sh/zgzpyoahwm3ayid/KhGAMw9fcD

Van mreže dragan vg

• Heavyweight Member
« Odgovor #39 poslato: Decembar 03, 2013, 03:21:25 posle podne »
Slanina,uzmi ZMA da lakse zaspis... ;)

Van mreže Slanina

• Middleweight Member
  • Spamer
« Odgovor #40 poslato: Decembar 03, 2013, 11:38:26 posle podne »
Ma ja da nadjem neku drugu i lako cu ja da spavam :)

Van mreže BBBbbb

• Middleweight Member
« Odgovor #41 poslato: Decembar 04, 2013, 08:54:18 pre podne »
Kakva tema!

Dobar ku**c, mir u kuci.
Os da kazes da je nasem drugu slanini mali?
Ne znam za to al vidim da nas jebe ne vadi ga.

Van mreže bojan lepojevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #42 poslato: Decembar 04, 2013, 09:32:12 pre podne »
Kakva tema!

Dobar ku**c, mir u kuci.
Os da kazes da je nasem drugu slanini mali?
Ne znam za to al vidim da nas jebe ne vadi ga.

I labavi moze da zabavi
"da je kupus dobar, zeka bi im'o 100 kila"
Transform 2014 na https://www.dropbox.com/sh/zgzpyoahwm3ayid/KhGAMw9fcD

Van mreže Slanina

• Middleweight Member
  • Spamer
« Odgovor #43 poslato: Decembar 04, 2013, 09:43:42 pre podne »
Oke bez hejtera..ne moramo biti takvi ljudi

Van mreže dr Sasa

• Lightweight Member
« Odgovor #44 poslato: Decembar 04, 2013, 07:15:23 posle podne »
Brate Slanina, plati neku kuravu izjebi je ko covjek i kreni dalje. Mislim da si promasio forum, trebao si da ides , npr, na onaj roze Ana forum ili tako nesto...
Ps. ljudi, kad vec pomenuh kurave, jeli istina da su Rumunke digle cijenu, kao Rumunija usla u EU pa se digli standardi, jer ipak je to sad Evropa ::) 8)