Ti,blago nama prvo nauci osnove,pa tek onda pocni da vodis (ne)argumentovane rasprave sa ljudima.Ovako mlatis praznu slamu...Imas vrlo bezobrazan I arogantan pristup,i pritom kazes da je ovaj forum pun hejtera.Da li je problem u tebi ili u nama?
Citat: eXeL0L Novembar 22, 2013, 01:11:24 posle podnemislio sma na dlu da je cilj vecini da povuku ili sto vecu tezinu ili sto vise ponavljanja ne na bencu... dobar deo bb ni ne radi klasican/sumo dl... nego eventualno sitff leg dl...to je bas i moja poenta za benc tempo moze da odluci dal ce neko dici 90x10 ili 120x10... dok na dl-u mislim da nista ne moze napraviti toliku drasticnu razliku cak i kad neko bouncuje od poda...hahaalaj tebe trese groznica eng porecja anglo saksonskog porekla hahhahhahaha
mislio sma na dlu da je cilj vecini da povuku ili sto vecu tezinu ili sto vise ponavljanja ne na bencu... dobar deo bb ni ne radi klasican/sumo dl... nego eventualno sitff leg dl...to je bas i moja poenta za benc tempo moze da odluci dal ce neko dici 90x10 ili 120x10... dok na dl-u mislim da nista ne moze napraviti toliku drasticnu razliku cak i kad neko bouncuje od poda...
sta da radim kad sam po ceo dan na skajpu sa strancima :/