Mnogi misle da zbog iritacije pankreasa tj insulina se umanjuje HGH, ustvari njega ometaju masti i UH(glukoza), sam insulin ne utice na smanjenje HGH vec naprotiv povecava lucenje, zato sto inhibrira somatostatin...
gagi
pitanje-pusti sada studije koje citas.da li si radio ovako? Ja jesam i bacao sam novac.razlog je taj sto se pravilo o upotrebi necega nije postavilo na osnovu mene ili tebe ili neke studije koju je napisao neki PRODAVAC steroida ili peptida,vec na osnovnu upotrebe ili zloupotrebe (kako god ko hoce) lekova u sportu.
dakle
Ako bi cekali 3 sata posle zadnjeg obroka da uzmemo ghrp/ghrh i sat vremena posle to je onda 4 sata razmaka izmedju obroka, to je puno.
ko je rekao da treba raditi ovako?
i ko je rekao da je puno? zasto bi bilo puno ako se zna st ai kako se radi?
Puno je ako se ustaje u 14 h posle podne pa nemozes a stignes da uradis pricu kako treba.Evo ja ti mogu iz EMPRIJSKOG iskustva potvrdii da imam obrok u 14 pa onda ghrp u 16 i obrok u 17-17:30 (pricam o dva obroka u danu) To je razmak ok 3-3.5 sati.Imam 110 kg i nkada bolje nisam izlgedao u ovo vreme,i nikada lakse formu nisam terao,vezbao i sl
.A moze i njih nekoliko da ti prijavi situaciju sa njima kako stvari stoje-ako zele,jer ne zelim njiova imena ja da spominjem
Somatostatin je hormon koji je glavni krivac za inhibiciju HGH, a on je najaktivniji u prisustvu masti i glukoze i bas zato se izbegavaju. Vrh HGH kad je dostignut , on ce da ostane jos tri sata u krvi, bez obzira na sve.
niko nije rekao da je inuslin vanish sredstvo pa da ce da obrise GH u orgnizmu jer to nije moguce.Inuslin je MOCNIJI hormon od izlucevina GH pa makar to bilo i sintetskim putem i stvar je u tome da umanjuje u velikoj meri DEJSTVA GH a ne da ga brise u orgniazmu-to su dva razlcita pojma.
Proces razgradnje UH u jetri je gagi jako dobro poznat i nije moguce razgraditi ih bez toga a da sse isti ne pretovore u glukozu i onda se vrtimo u krug i hvatamo sopstevni rep.
Ponavljam-nema potrebe IRITIRATI panrekas ,a pogtovo ukoliko se zna zbog cega i za cega sluze peptidi kao sto su u ovom slucaju GHRP 2 i CJC npr
ali se onda postavlja pitanje upotrebe kod igora peptida u opste??/
On ih je uzeo da se oprovai od pvorede-sto nema smisla.
Unosi i do 300 gr Uh u danu-koja je onda svrtha te vrste peptida?
Onda je bolje da se koriste neke druge vrste i u neke druge svrhe.
I siguran sam,da uraditi na 300 gr UH i sa upotrebom GHRP i cjc nece uraditi nista,tj nikakve zeljene rezulatete ili obecane ili sta mu je vec neko rekao