nisam na dijeti , mislim imam sredjenu ishranu ali nisam na 0 carbs ako to mislis .
Mada posle 17h ne unosim previse UH, trudim se da veci deo unesem do tada, a ti simptomi su krenuli od 17-18h ( dozu sam uzeo u 11)
Imao sam nekih alergijskih reakcija kad sam bio klinac na penicilin..ali nisam kasnije imao nekih problema itd...
Uzeo sam 50 mcg cjc 50 mcg cjc pre sat, sat ipo..videcemo hoce li biti nesto danas.. ako ne bude sutra cu 2 x istu dozu ..i postepeno povecavati.
Pazi da ja znam da su to prolazni efekti, da je to takoreci period prilagodjavanja tela na veci GH ja bih to istrpeo..nije bilo nista strasno ( malo glava, malo neki osecaj toplote itd ) ....ali ne bih da se igram sa zdravljem tako da sam krenuo do 0 danas.
Pun carbs obrok posle inekcije bez obzira na satnicu u slucaju da su ti simptomi bili od hypoglycemije + dosta tecnosti ako sam bio dehidriran ( a cesto zaboravim na vodu )
p.s. Nego zanima me...neko mi kaze da posle doze cekam 20 minuta i jedem a neko da cekam i sat vremena posle ..Dosad sam isao 20 minuta...ne znam da li da cekam duze ?