onda povezem i tako sam se smejao da mi nije dobro bilo
e bas mi je drago da ti nije bilo dobro od smeha,bar nesto
a sada,fino postavis SVOJE fotografije i razuveris nas da ti nisi Dusan i da si u stvari provak monstrum,samo zbog tetovaza,nerauzmevanja okolina za tebe bla ba bla,ne zelis da se slikas..-pretpostavljam da je tako
1) Da neko pise knjigu od 900 strana i da objasni nivoe treninga, kako se sve vezbe izvode, prica o intenzitetu treninga, o pozingu (sto nisam citao) svemu znaci od samog pocetka do kraja. I onda ne vidim razlog zbog koga bi on reko e cekaj sad cu ovde da slazem i da napisem pijte mleko ako ne misli tako ili da tako ne treba. Samo mi kazi zbog koga ili zbog cega. posto ja to ne vidim.
Da li je moguce da ti kao dete sa 17-19 god a koje zivi u 21 stolecu verujes da je Arnold napisao licno tu...necu da je nazovem pravim imenom,kao i da je Arnold i ostala ekipa bila onakva kakva jeste,a zobg toga sto su konzumirali mleko-ovo je zaista u isto vreme i fascinatno i framapntno
Ali dobro,neka bude da je tako-DAJ NAM SVOJE FOTOGRAFIJE i rauzveri nas molim te
2) A da ne uzimam ja mozda t3 u offsezoni? Da ne uzimam ja da sagorevam vise masti i da budem sa manje vode u organizmu u offsezoni pa da napakujem vise misica?
da i si svestan sta pises ovde?
A da li je neka cinjenica tacna koja je izgovorena nema potrebe da se iko slika. Snimicu na treningu nista strasno.
a pa ima,.imaaaa i te kako ima
ajde
i molim te kada se budes slikao/snimao,nemoj da se smejes
odma na prvom delu sta kaze?
i sta kaze ziv mi bio?
sta kaze? probaj da mu postavis pitanje u inbox da ti pojasni do detalja
ne delim ne-strucne savete vise
strucne?
da bi neko dao savet momak,mora da ima kvalifikacije i reference za davalnje istih.
Dakle
ja se uclanim na forum gde se govori o nukelarnoj fizici,procitam -3-4 reda na nekom sajtu i pogledam dva tri zapisa sa yt i registujem se kao Dr J.J Okocha i krenem da delim savete ljudima i da im pameutjem o tome za sta su oni npr isli u skole 10 + godina,gde su ljudi ovano zaposleni po odredjenim ustovanova i sa ISKUSTVOM i DOKAZANIM radom u struci npr 10ak god itd itd itd? MIsli da je to deljenje saveta?
Pozdravi lika iz Leskovca,ciju e mail adresu si ti slucjano zapamtio a koji je *94 godista a ti si m;ladji od njega 4 god