Evo nisam hteo da otvaram novu temu,posto sam ovu napravio pre par meseci.Kada smo ovo ovde komentarisali,to je bilo negde u oktobru 2013,ja sam na dijetu presao pocetkom decembra,sve pre toga su bili neuspesni pokusaji sa uspesnim junkanjem na kraju pokusaja...
E onda sam odlucio da krenem i nema stajanja.Rotaciju sam poceo tako sto sam drzao proteine dosta visoko,preko 2,5 g/kg tt i u prvih mesec dana sam bas sporo gubio salo,svega nekih 0,5 cm sa struka i kukova za 2 sedmice,e onda sam smanjio na 2 gr/kg i fino su poceli obimi da spadaju,po 1 cm sedmicno.
Na pocetku dijete su bile sledece mere obima:
-kukovi-114 cm
-struk-98
-kilaza-92kg
E sad,od pocetka dijete pa do dana danasnjeg,kilaza stoji u mestu,varira nekih 0,5 kg gore dole,obimi spadaju fino,medjutim u poslednje vreme dijeta je bas usporila,pa sam,kao sto sam napomenuo u temi "blic pitanja" razmisljao da predjem na low carb (u pocetku do 80 gr uh,kasnije bih smanjivao),sta mislite?
Ono sto mene buni sad,je da li ja imam bilo kakvu misicnu podlogu,da kada se izdefinisem ne izgledam kao da nikad tega video nisam,vec bih ja voleo da sve to pristojno izgleda itd.
Imate pre u temi okacenu sliku kako sam pre izgledao,to je bilo tada sredinom oktobra,kasnije sam se jos ugojio,ali nemam sliku iz tog perioda.
Evo slika uslikanih malopre,posle treninga:
Od suplemenata koristim:whey,blend,omega 3,bcaa,aminox i planiram da ubacim sagorevac,ako budem imao viska novca.
Treniram 3 puta sedmicno u teretani (full body),3 puta kardio (45 minuta,nizi intenzitet).
To bi bilo to,sta mislite oko dijete i sto vaga stoji u mestu,mislim logicno bi bilo da ide dole?