Ne, ne, ne... mi se definitivno ne razumemo u nekim stvarima.
Ja nemam "odbojan stav" prema dobronamernim stavovima!!! Samo prema malicioznim!
Da li sam ja nešto negativno rekao tebi Peđa? Ili da li sam doveo u sumnju ili pitanje tvoje savete/konstatacije???
Ja mislim da ne! A ti sad nastavi da mi pišeš kako sam ja odbojan... ne vidim samo u čemu.
Dalje,
ja sam rekao da sam zadovoljan napretkom u ovih 9, 10 meseci. To je tačno. Ne znam zašto mi pišeš kao da ne želim da slušam savete?!? Kako si to skontao?
Nigde nisam rekao da želim da mršavim, tipa dijete!!! Nigde to nisam rekao. Pokrenuo sam temu da bih saznao pravilan način upotrebe i pripreme PROTEINA.
Nigde nisam napisao da me zanima 87-88kg cilj!?
Dakle, sve je otišlo u pogrešnom pravcu.
Mene (generalno) zanima skidanje masnih naslaga uz zadžravanje mase i definicije, a ne suva dijeta ili na šta si već mislio.
Pitao si me za ishranu, iskreno sam ti odgovorio. Jedem slatko. Jedem maminu kuhinju, itd. Ne znam što bih lagao? Ne kažem da je to savršeno. Šta više, priznajem da mi je to najveći minus, ali opet, nigde nisam napisao da me zanima DIJETA, kao što si ti napisao Peđa.
Verujem i vidim da pišeš iz dobre namere, samo te molim da pažljivo pročitaš šta ti ja pišem, a ne da obraćaš pažnju na maliciozne komentare, ili fore/šale kao što posle napišu.
NE NISAM tip koji nosi šuškavac, niti nosim pojas. <--- maliciozni komentari, bez ikakve potrebe
Slažem se sa tobom da mi je potreban plan ishrane.