Pozdrav svima, izvinjavam se ako mozda ponovo zapocinjem slicnu temu na ovom forumu stvar je u tome sto se slabo snalazim po istim. Moj problem je sledeci. Vec duze vreme posecujem teretanu (godinama) sa vecim i manjim prekidima. Kad sam pocinjao bio sam izuzetno mrsav i nerazvijen. Tokom vremena uspeo sam da napredujem znatno u svim segmentima ali grudi su mi zaostale u vizuelnom smislu tj hocu da kazem da u kilazama koje dizem ne zaostajem ali mi grudi vizuelno deluju zakrzljalo u odnosu na ostali deo tela. U poslednje vreme i bas forsiram ali ne vidim neki rezultat. Za grudi radim 5 vezbi do otkaza ponekad i 6, ravni 5 serija prva zagrevanje 15-20 ostale 10,8,6,4 ponavljanja, kosi 4 serije 10,8,6,4, kontra kosi 4 serije 10,8,6,4, razvlacenje na ravnoj klupi 3 serije 10,8,6 i pullover 3 serije 10,8,6 (kao sestu vezbu nekad ubacim i crossover 3 serije). Grudi radim jedanput nedeljno same kao i sve ostale grupe.
Da li bi neko mogao da me posavetuje kako da povecam grudi? Svi saveti su dobro dosli. Hvala unapred!