Dobro, dobro, što se toliko vređate. I čak nisam bila toliko hejterka koliko sam mu dala životni savet a to je da proveri informacije koje čuje. Jer onda dođemo do ovoga: kaže mi drugarica pre neki dan u kafiću kako neće da naruči kiselu, iako joj se pije, jer ona navodno razgrađuje mišiće. Tako, odjednom, fljas kolosalna glupost pade, druga drugarica za stolom prihvatljivo klima glavom, ja ih sve gledam i lagano da je ja nisam prekinula i pitala: Otkud ti to?, njoj bi ta izjava prošla, to bi se proširilo dalje, i tako eto neki kvazi intelektualci studenti šire debilizme unaokolo. Zato sam ispizdela na njegovo: SVI MI KAŽU. Otud moja molba da se posvetiš razmišljanju. Veruj mi i meni je trebalo vremena da skapiram šta je fora sa šećerima, insulinom, bla bla bla, ali nisam rekla ŠTO MI NIKO NIJE REKAO PRAVI RAZLOG. Neće da ti kažu, mućni glavom. Eto, pa se ti sad vređaj, druskaj, ali iskreno, naterala sam te i iščitao si sve što si mogao i sam pre nego da postaviš pitanje, a tek ti YoungStrong što si mogao bez da otvaraš 2564851536168 temu o musliju.