Imam jedno pitanje vezano za tren acetate..Zasto svi apeluju da je toliko opasan? Njegove karakteristike sam citao sta sam mogao naci na internetu niti pravi estrogensku gyno niti progesteronsku,povecava prolaktin sto moze uticati na pojacano stvaranje zlezda pa valjda i samim tim stvaranje gyno-a? Ako moze neko ko ga je uzimao da napise nesto vise o njemu mimo onoga sto ima po netu...
pa vidi
jako tesko ces da nadjes na netu bilo sta CONTRA (ne Splita
)
ja svakodnveno dobijam po desetine poruka tipa:
odlucio sam se za primobolan ili anavar,jer sam citao da su aposlutno bezbedni bla bla bla bla
Pa tako i u opisu LEKOVA kao sto je trenbolon (da ne ulazimo u generciko ime) ,stoje BENFITI kao i kod svih drugih lekova u st amozes da se uvers sa otvaraenjem u kutije aspirina gde imas prevod na srpski i za cega sluzi.
Sigurno NIJE napisano da moze da izazove OZBILJNE posledice usled ovoga ili onoga.Mozda u nekom delu oko kontraindikacija i jeste,ali u veoma maloj meri iz razloga sto niko nije budala da uzima vece doze od propisanih od strane strucnog lica (da ne spominjem ostale lekove koji su mnogo opasniji itd)
Tako je slucaj i sa sterosima.TO SU LEKOVI koje smo mi sportisti SLOUPOTREBILI
Namernio kazem MI da ne bude ovde i da ne skoce odmah dusebrzinici na Pedju kako sam licemerean i slicno i da pisem o tome a ja kao ne koristim itd.
Ovde se dakle radi o upotrebi LEKOVA u xxx puta vecim dozama od preporucenih,dozveljnih,sigurnh itd
I u tom slucaju,mislim da je sve vise nego jasno.
Tako da glorifikovati i izvalciti RECI iz konteksta a u ooisu nekog leka moze da bude OPASNIJE nego koristenje samog leka po preporuci nekoga KO ZNA!!!
Meni je jasno da ovo strahovito lepo zvuci sto si ti napisao
Ali drugar,ovo je na PAPIRU i u nekim drugim okolnostima i u nekim drugim stvarima,a sigurno nije na primeru sto je naveo Milan ili u pokusaju stackovanja sa jos dva ili tri sterosa u xxxx puta vecem broju mg nesto sto je opisano.
pamet u vugla