(2kaps amino kiselina,2 bcaa)NA PRAZAN STOMAK KARDIO 30-45Min menjam svaki dan,tempo i minute da se telo neprivikne
dorucak : 100g ovjesnih ili 100g pirinaca(menjam kako se kada zasitim)
1.5 merice whey proteina
1 grejp,zeleni caj,vitaminii i minerali( 3 sumece tablete i tableta one a day )
međuobrok : 200g posnog sira,pola merice whey ( da mi promni okus jer nemogu da ga jedem samoga)
100g orasi,zeleni caj
rucak : 150g mesa (belo meso ili riba)
100g boranije ili brokule
salata(zelena ili kupus) sa maslinovim ili lanenim uljem
pre treninga obrok : 50g int. pirinaca
konzerva komada tune( u salamuri ili u ulju a kada je u ulju onda ceđeno) ili haringa
paradajz od 100do 200g
posle treninga : 2 kapsule bcaa + 2 kapsule amino + 1merica wheya
vecera : 50g int. pirinac
150g meso (belo ili riba)
salata(zelena ili kupus i malo maslinovog ili lanenog
zadnji obrok : 200g sira i malo wheya
ovako o meni : endo-mezomorph vise vuce na endo...imam94kg,176..bf oko 17-20%..21 godina..hteo bi spustiti bf na sto nize
ovako izmerio sam kalorije..s obrizom da svaki dan radim kardio i popodne teretana(45 do 1h tegovi + 30 min low intensity cardio) doso sam do cifre 3500kalorija(kojih se nedrzim slepo posto je tako napisano na sajtu) od toga gledam da mi bude 25% uh 40% masti 35% proteini,to sam isto video da je najkvalitetnije za endomorphe..ovako citao sam malo po vasem blogu i odlucio sam da idem na 12nedeljnu djetu u kojoj cu iz nedelje u nedelju postepeno smanjivati uh i povecavati proteine..nista drasticnoo ali cisto da mi delo oseti neku razliku i da mi vise sagori visak koji se nakupio..iz nedelje u nedelju cu uh koje doruckujem smanjivati za 5g( i ubacivati u proteine kroz suplimentaciju) a svake 2 nedelje cu uh koje jedem pre i nakon treninga takoder smanjivaati za 5 g i ubacivati u suplimentaciju iz wheya..sto vi mislite o tome..
ugl video sam da je napogodnije za endomorphe da uh unose za dorucak i pre i nakon treninga pa je zato moj raspored takav kakav je
lep pozz i hvalaaa na pomoci unapred