Populacija profesionalnih bb u odnosu na populaciju svih ostalih ljudi je zanemarljiva tako da poredjenje u tom smislu ne mozemo raditi na ovaj nacin, ukoliko zelimo ikakav racionalan rezultat.
NE!!! Bas je obrunto od toga sto pricas-samo imas mehanizam odbrane od necega cega se plasis,a pripsiujes znacaj necemu sto aposlutno NE poznajes--I ne pricamo o populaciji PROF BILDERA vec o globlanoj pomamami upotreba aas koji su potencijalni rizik za sve ko ih koristi,tako da ako se umire od aas onda nije opasnot samo za bildere koji su prof. I bez obzira na sve ovo,ako uzmemo u obzir % obelelih na populaciju celog sveta,a npr otkaz bubrega kao oboljenje,opet ce te brojke poraziti jer ces dobiti % visetruko uvecan u odnosu na PROMILE onih kojima su otkazali bubrezi a iz SVETA SPORTA SU (dakle e uzimamo u obzir samo bb-,jer doping je posast SVE I JENDNOSG SPORTA)a bodi bildinga mozda i PONAJMANJE!..Razmsili malo
Ja kazem da pro bb precesto zavrsavaju sa teskim oboljenjem nekih od organa, neretko i sa smrtnim ishodom puno pre kraja prosecnog covecjeg zivota
do kada cemo da se vrtimo u krug?? NAVEDI MI IMENA sa tacnom dijagnozom
opste je poznato da aas tome
GLUPOST NOTORNA!!!
Cak, ogroman br pro bb je u svoje vreme dao intervju i sl izjave gde se prilicno detaljno opisuju stete teske artiljerije koja se primenjuje u samom vrhu ovog sporta.
ti ih licnos poznajes pa znas da je to sto pricaju istina??
Mislim da su u danasnje vreme aas shvaceni kao olaka stvar a u stvari su sa medicinskog aspekta izuzetno rizicne supstance sa dijapazonom problema koje mogu naneti coveku, narocito sinteticki hormoni.
rekao si da nisi iz sveeta bb-a sto se vidi vise nego ocigledno,i mozda bi onda ipak trebalo da osstanes suzdrzan iz cele rpice jer zaista se psotalvja potanje koja je svrha polemike o ovome.
Isto bi bilo kao da ja sa tobom polemisem i ubedjujem te u to kako je sirova guma ekstra u izradi hrane za pse!
Ovde Ja kao pedja petrovic -NE ZAGOVARAM UPTOREBU AAS vec mi jako ide na jaja,kada se neko pre svega,bez elemtnarnog znanja o istim upusta u razgovor o tome,a da pri tome sebi daje za pravo,a da na osonvu PAR iscitanih clanaka na internetu donosi konkluzije kako su bilderi (pitam koji( umrli od upotrebe aas!
Dakle
opste je poznat slucaj Andresa Mnzera i molim te da se ne hvatas za njega kao i Mohameda benazizie koji je gle tebi za cudo umro od diureitka a ne od sterodia (koji su BDW sintetski hormni
) tako da ne postje npr DVE kategije vec jedna-VEOMA VEOMA OPASNA sto nije ne dvoji!!