exer i Ananas su došli sa teretane.net, tamo je sad to fitanje in...
evo imate exera tamo (nick BETMEN) kako kuka što ovde ne futaju makrose
http://teretana.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=21206&start=12555#p798618
imate i nekog Fendera i ostale no name google stručnjake koji će vam pojasniti da su hidrati i masti iz bureka jednaki hidratima i mastima iz pirinča i maslinovog, samo ako se to sve lepo ufuta, i pritom izbaciti 20 studija koje ni sam nije pročitao ali će delovati impresivno kad postavi toliko linkova i kilometarski copy/paste tekst... jednom rečju - ludilo...
kolektivno ludilo i smejurija
a da pri tome na SVAKE POKUSAJ da ih se lepo,ruzno ili bilo kako pokusa nagovriti da OKACE SVOJE SLIKE/FOTOGRAFIJE
ostaju nemi i gluvi
nije bitno sto vi niste body buidleri a ovo je takav forum,vec je stvar u tome da mi to vidimo kako se to super izgleda...
kako je to sve zalosno i strasno
kako mi se samo klenja od takvih internet ratnika
a kada im ja postavim jelovnik od 3200 cal iz Mcdonaldsa i drlje-nigde nikoga da mi objasni kako to da nemogu da izlgeam ovako bez obzira sto uzimam hemiju na na 3200 cal iz McDonasa ili na 3200 cal iz belog,princa,krmpira itd...niko da mi objasni
evo kao i ovde
sta ce mu uraditi kasika kakoa..NISTA,.kao ni sto mu nece doneti nista dobro..zasto bi je uzimao i gubio vreme
ne..to mi nece znati objasnit
onda na dalja pitanja
pa dobro
evo kasika kakao,banana,maslac,pasulj,malo bakinog karabatka,pola bureka..i neko ko zeli lepo izlgedati samo ne jede ceo burek vec 1/2 jer mu u stvari njegovom losem izlgedu smeta onih 250 cal iz druge polovine bureka,dok ako se zadrzi na jednoj i na casi od 2 dcl jogurta ima da sve puca od extra izlgeda
jos ako na tu ubaci umeto 400 gr plasme,275 gr + pola litra jogurt..GLE CUDA ali nemasnog (verovatno onih 27 cal iz masnoca mogu da uticu da nemas separacije na nogama,ali posto nisi takmicar-onda to nema veze) i glenase srece.
u stvari ne moras nista ni da pazis i super..