EE ovako.Kao prvo da se prestavim,nov sam na forumu.Imam 86-7 kg visina 171cm. 19 god.Idem vec 1.5 god u tertanu ai poprilicno sam skinuo kg iako nije bila regulisana ishrana.Pre nego sta sam krenuo imao sam 97 kg sad zamislite to na moju visinu od 171 cm previse.
Vec mesec dana regulisao sam ishranu uzeo suplemente samo sam oko uh malo bio slab pa sam se stalno osecao slabo.Unosio sam kako kad nekad 70,nekad 150 gr.Proteine sam uglavnom drzao na 2- 2.5 gr/kg tt.
Pre nego sto krenem na ovu rotaciju hteo sam da se konsultujem sa vama dal je ok.
Proteine drzim na 2-2.5 gr.A uh idem po ovoj semi:150,75,0,150,75,0,0.
Od suplemenata koristim:amino whey hidro.casein.aglutamin.bcaa,dex.
U pwm stavljam:
2 merice amino whey hidro negde oko 50 gr proteina
15 gr bcaa
15 gr glutamina
30 gr dex.
Od proteina koristim:uglavnom pilece belo,jos malo pa cu i curece da ubacim,oslic.belanca.
Od uh:ovsene,pirinac,krompir.
Od masti:omega 3 svaki dan unosim oko 4-5 tableta uglavnom uz svaki obrok po jednu,laneno seme,maslinovo ulje,ponekad badem ili kikiriki,ili neko zumance.(uglavnom 1-2).
Gledam da svaki dan imam oko 5+ obroka i casein pred spavanje.
Ujutru na prazan stomak imam cardio od suplemenata uzimam pre cardia(glutamin 10 gr,bcaa 10 gr.l-carnitin 2 gr, i paketic animal cutsa ).
Eto to je to.Ja se izvinjavam na duzem textu ali nisam hteo da stavljam vise postova mislim da je ovako preglednije.
Pomoc dobro dosla saveti,kritike.Hvala unapred