u zadnje vreme mi se desavaju cudne stvari....kada dremkam popodne a ponekad i uvece kada legnem da spavam.
Kada legnem,zatvorim oci pokusvam da zaspim...u trenutku kada pomislim da cu da zaspim...ucini mi se kao da krecem da se davim (ili mi staje disanje) i razbudim se odjednom....i opet sve ispocetka...nekad osecaj davljenja je jaci a nekada veoma slab ali dovoljan da me razbudi i da mi pravi probleme sa snom...takodje zvuk...dal je to suskanje kese ili komsija pusta muziku...bilo koja jacina zvuka me isto iscima na trenutke ko da me i prepadne u toj nekoj fazi.
Hrana ko da pocinje malo da mi smeta...trpam bez obzira 6 obroka, uzimam dual tabs 2 kom i 3 c vitamina 1000 (gentle c twinlab) i 300 mg kofeina ujutru 5 g lcarnitina, na 1,5 ml sam ml test-propa svaki drugi dan, 3 ampula od 10 ml , pre toga sam rokao "priomo" 200 na pet dana ukupno 3 ampule po 800 +(prot,glut,bcaa)
ujutru tegovi...po podne kardio sat vremena oba 6 dana nedeljno, na ketozi sam 5 nedelju privodim kraju.
posle i za vreme treninga sam ok....muci me spavanje...i to dojaja....desavalo mi se prosle god u aprilu bio sam off...kako se pojavilo tako i nestalo...probao sam rivotril ali on samo ublazi...trajalo od prilike mesec i nekoliko dana....
Jel imao neko nesto slicno?neki savet?