U jednoj ranijoj diskusiji bila je prica o treningu za pocetnike, na moju sugestiju da procita sta o tome ima da kaze Sarcev gospodin je odgovorio...
"sto se tice sarceva, hvala na linku mozda cu procitati ali iskerno ima mali zilion ljudi koje bi pre poslusao nego sto on kaze"
Evo ga i link...
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php?topic=2698.msg64605#msg64605Stekao sam utisak da covjek ima neke svoje izvore, koji nemaju veze sa velikom vecinom ljudi koji se uspjesno bave BB, a zakljucio je i da smo svi mi ovdje daleko od svojih potencijala jer predpostavljam da misli da ni ovdje nema covjeka koji ima veze sa mozgom po pitanju BB, kao sto mu je i Sarcev treca liga, tako da sam prestao da ulazim u diskusiju sa doticnim MMA fighterom i BB expertom, jer bi ta diskusija vjerovatno uzela neki drugi ton koji meni ne prilici...
Nemam nista protiv da neko dodje i kaze da on vjezba, hrani se i bilo sta drugo na taj i taj nacini da mu to daje rezultate daje rezultate, ali ovi sto dodju i kazu vi svi nemate pojma a ja sam jedini u pravu zaista ne zavrijedjuju neku moju vecu paznju...