Brate za tebe je najbolji program da navalis na hranu i to zestoko ako imas uslove, ne bi ti skodio ni neki suplement ako ti je problem da mnogo jedes.A program baziraj na cucnjevim u svim mogucim varijantama i iskoracima.
1 obrok : 150 gr pirinca - 200 gr belog mesa2 obrok : 200gr belog mesa3 0brok : 150gr pirinca 200 gr belog mesatrening4 obrok: 150gr pirinca 200 gr belog mesa5 obrok : 200 gr belog mesa6: ako ustanem ranije jedem ako ne onda 5 obroka imamnekad jedem 150gr belog mesa i belance koje ubacim,sve zavisi od kesa pa tako menjam!voce jedem svaki 2-3 dan- od kesa zavisi..izmedju obroka nista ne jedem..
ja sam vec uradio definiciju,i na ovome sam sto sam .. sad me samo zanima kako ishranu da promenim da mogu ovo da odrzavam i naravno sigurno mi treba neki jaci - profesionalniji program za noge,pa sam i pitao vas strucnije za savet
Ovde ima 350 g uh i pozamasna kolicina proteina.Nekom je ovo masa,a ti kazes da si se definisao sa ovom kolicinom hrane.Nije mi jasno...
lepo covek napisao u prvom postu ...- odrradio definiciju- trenutno radi 'odrzavanje' sa 300gr hidrata i 200gr proteina