Pedja frende ja ta sve gledam nekako drukcije jednostavno svatko ide gdje mu je mjesto npr ja preferiram federacije sa visinskim kategorijama iz poznatih razloga, netko gleda da ide negdje da nema konkurenciju a neko zeli da zna na cemu je....IFBB je definitivno vrh , prate ga NABBA, WPF,WABBA pa tek onda ostali...u zadnje vrijeme kvalitetni takmicari dosta saraju po raznim federacijama pa nikad neznas na koga ces naletiti i na slabijim takmicenjima (npr kao MrUniverse Parden prosle godine na IBFA prvenstvu)..WFF je specifican i prvenstveno je okrenut fitness kategorijama dok su u bb osjetno slabiji makar ja osobno znam i takmicio sam se protiv par izuzetno kvalitetnih takmicara (npr Yuri)...ja osobno sa svojim rezultatima u Hrvatskoj mogu obrisati dupe i u bb krugovima bliskim savezu cijene me kao da se bavim badmintonom ili brzopoteznim sahom iako sam bio apsolutni prvak drzave po IFBB, ali za to me boli ona stvar jer se takmicim iz svog gusta bi prvenstveno se borim protiv samog sebe a tek onda protiv ostalih...da ti bude lakse evo kod mene u Rijeci ima jedan kickboxing klub koji po jednoj federaciji ima niz svijetskih i evropskih prvaka a clanice federacije su drzave bivse juge plus par okolnih drzava ...bez ljutnje nego sibaj po svome, izgledao si jebeno i samo tjeraj dalje ako se predomislis predlazem ti NABBAu int jer oni stvarno tretiraju takmicare s respektom imaju odlicnu organizaciju i u tvojoj kategoriji konkurencija je izuzetna...pozdrav
....
POZSZ STARI.....MA NISI ME DOBRO SHVATIO...
GLEDAJUCI SLIKE SA TAKMICENJA NA KJEM SI TI BIO..LINE UP JE SLICAN KAO NA IFBB WORLD...CAK STO VISE..MOZDA I ISTI......DAKLE....PAKAO OD KUNKURECIJE...
A ONDA BUM TRAS.....COPVEK KOJI NE MOZE DA UDEJ MEDJU 10 NA DRZAVNOM PRVESTVU SRBJE BUDE SVETSKI PRVAK...JBG..I NEZNAM KAKO SE FEDERACIJA ZOVE........O TOME TI PRICAM....
I TO ME POPTUNO BUNI....
A JA ZNAM DA IMA MILION FEDERACIJA AL JEBIGA..OFO JE DEFTIVNO PROBLEM..JEL LJUDI BRKAJU BABE I ZABE.....
SAMO TAKMICENJE RECIMO GDE JE IGOR UCESTOVAO PROLE GODINE JE BILO KOLIKO VIDIM JEBENO JER JE IGOR BIO 4.....
I SADA..KAKO TO ISPADA....DA JE IGRO NULA U ODNOSU NA NOVO PECENE SVETSKE I EVROPKSE PRVAKE.....RAZUMES...
TU ME SE NE POKLAPAJU BROJEVI...
NIEJ STVAR U FEDERACIJI......NE PRICA JA O TOME.....NEGO O KONKURENCIJIU POJEDINIM FEDRERADCIJMA.....
A NA OVOM GGDE SU ISLI..ZNAM DA SE KATEGORIJE ODREDJUJU NA DAN TAKMICENJA I DA IH EJ OVAJ PUT BIOO 30..PA JBG.....NA STA TO LICI....
O TOME SE RADI....
A JA ZNAM KAKV PAKAO MOZES DA IMAS NA JEDNOM NABBA TAKMICENJU....TU NEMA DVOJBE....AL JBG....