Novembar 12, 2024, 11:05:13 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.348 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: KOLUNDZIJA-slike  (Pročitano 19167 puta)

Van mreže dadochicago

• Middleweight Member
Re: KOLUNDZIJA-slike
« Odgovor #15 poslato: Februar 18, 2006, 04:40:33 posle podne »
Sjajna definicija nema sta

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #16 poslato: Februar 18, 2006, 10:40:34 posle podne »
Brate jel ti postojish ?  :D  :D  :D

Kako si dosao do te transformacije majke ti ?  :D

Gde to moze da se kupi ?  :D

Svaka cast..  stvarno nerealno.. pogotovu ledja..

Van mreže ĐORĐE KOLUNDŽIJA

• VIP
  • Heavyweight Member
    • FITNESSTRENER
« Odgovor #17 poslato: Mart 04, 2006, 05:23:42 posle podne »
Posle tri nedelje napokon su mi popravili kompjuter skroz pa mogu konačno da vam odgovorim...
Hvala na pozitivnim komentarima...Znam da transformacija izgleda neverovatno(čak i meni ponekad) ali stvar je u tome da ja imam 30 godina i da vežbam već 13!!Od 1998 radim kao trener i od tada sam počeo stvarno 100% da vodim računa o treningu i ishrani...a i to je već evo osma godina...Poenta je da sam ja sve te mišiće već imao ali se nikad nisu videli od masnih naslaga.Koliko ste puta i sami videli kako neki profesionalni bilderi izgledaju u vansezoni-kao da nemaju ni gram mišića nego samo salo(Lee Priest)!Na prvoj slici sam imao 93kg a na dan slikanja  83 a izgledam mnogo veći!Kada ste tako izdefinisani uvek ćete izgledati krupniji zbog svih detalja ali morate da znate-kada ste obučeni, niko neće ni primetiti da vežbate.Naravno,sem pod uslovom da imate oko 100kg izdefinisanih!To je jedina mana,morao sam stalno da se skidam da bih ljudima objasnio da se nisam osušio jer sam bolestan :cry:

• VIP
  • Heavyweight Member
    • FITNESSTRENER
« Odgovor #18 poslato: Mart 04, 2006, 05:43:59 posle podne »
Šalu na stranu,svima u teretani govorim da ne postoje nikakve tajne i prečice i da bilo kakav pravi rezultat traži apsolutnu posvećenosti i VREME!
Nije realno da posle samo 2-3 godine očekujete da ćete imati i veliki procenat čiste mišićne mase,kvalitet, separaciju i definiciju makar uzimali ne znam ni ja šta!Mnogi koji sebe doživljavaju krupnim iznenadili bi se koliko čistih mišića imaju kada spuste procenat masti na oko4-5%!Najsmešnije mi je što svi misle da mogu preko noći da izgledaju kao Pedjos,Igor ili Marko!Po toj logici čak i ja bih trebao da budem u depresiji što posle 13 godina izgledam samo ovako...
Evo,obećao sam još odavno da ću napisati kakav mi je bio program treninga i ishrane i pošto sutra ne radim to ću i učiniti...Nemojte samo da se razočarate što je to ono što ste verovatno već znali...ali nikada niste dali 100% sebe da to i primenite...i to ne na mesec-dva...već na ceo način svog života...

Van mreže Agressive

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #19 poslato: Mart 04, 2006, 08:54:05 posle podne »
Da li si natural? Btw lepa transformacija...
Bilo bi lepo da nam napises sta si sve uzimao u tom periodu...

Van mreže BIG1

• Lightweight Member
« Odgovor #20 poslato: Mart 04, 2006, 09:41:12 posle podne »
Sta reci, svaka cast. Isplatio ti se trud! I ja cu jednog dana morati da krenem  sa vezbama i ishranom za definiciju, ali me plasi pomisao sta ce ostati od mene kad skinem masu  :oops:

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #21 poslato: Mart 04, 2006, 10:47:35 posle podne »
Citat: BIG1
Sta reci, svaka cast. Isplatio ti se trud! I ja cu jednog dana morati da krenem  sa vezbama i ishranom za definiciju, ali me plasi pomisao sta ce ostati od mene kad skinem masu  :oops:

To svakog plasi :D
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #22 poslato: Mart 04, 2006, 10:53:43 posle podne »
Citat: BIG1

Sta god da ostane od tebe, bice 5x lepshe !!!!
Mnogo je lepse kad se vidi cist misic, nego kad se vidi 10kg masti i vode na telu...

I ja muchim tu muku....   vrlo brzo se gojim...

Van mreže milovan

• Middleweight Member
« Odgovor #23 poslato: Mart 05, 2006, 07:28:11 pre podne »
eee vi se brzo gojite a ja ne prelazim 70 kg ... upucacu se :)

Inace sto se tice kolundzije veoma lepa definicija, ali sto je neko vec rekao imas malo siri struk pa ti to malko ubija V izraz ali dobro i ovako je za sve pohvale..

ps : tacno je kada si definisan da se cinis nekako vecim nego npr osoba koja ima 15 kg vise ali bez izrazenih misica...
tako sam zaradio solju proteina i multivitamin u jednoj teretani ... devojka se kladila da imam barem 80 kg a ja jada tad imao 67 .. ali se nekako naduo posle treninga...i dobio opkladu....

Ps : Jel i vi posle treninga izgledate samom sebi nekako vece.... to obicno kod mene traje jedno sat vremena :) valjda dok su misici ukoceni...
Pa onda kao izadjem na terasu sirim ves haha :D :)
Putovanje od hiljadu milja pocinje jednim korakom........

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #24 poslato: Mart 05, 2006, 11:14:59 pre podne »
Pa normalno da posle treninga izgledas vece-pump cini svoje,misici su puni krvi,napregnuti od treninga :D Super osecaj :D
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Markoni

« Odgovor #25 poslato: Mart 05, 2006, 11:20:23 pre podne »
milovane ne prelzis jer se ne hranis kako treba

• VIP
  • Heavyweight Member
    • FITNESSTRENER
« Odgovor #26 poslato: Mart 05, 2006, 03:49:50 posle podne »
Dijetu sam držao tri meseca i evo kako je izgledalo...
8:00-100g skuvanih ovsenih pahuljica,7 belanaca i jedno žumance
10:00 Trening
PWM-50g whey,30g dekstroze
12:30-250g belog mesa,1 kuvani krompir,salata
15:00-250g belog mesa,salata
18:00-250g belog mesa salata
20:00 30-40min kardio
21:00-tunjevina,salata
24:00-50g whey proteina
Tako sam držao tri dana za redom a četvrtog sam u još dva obroka ubacio kuvani krompir uz belo meso...i onda ispočetka...
Za vreme cele dijete sve što sam varao bile su dve punjene pljeskavice i dva sladoleda od 500mg prvog meseca,drugog-punjena pljeskavica i sladoled od500mg a trećega ništa...Verovali ili ne ali pirinač mislim da nisam pojeo nijednom jer ga ne podnosim...
Sa ove distance,mislim da sam pogrešio što uopšte nisam jeo biftek ili neko crveno meso i mislim da je trebalo samo malo više ugljenih hidrata da unosim...
Prvi mesec je bilo najteže,drugog sam se već i navikao a poslednjeg mi je bilo i najlakše jer sam u glavi znao da se bliži kraj i ništa mi nije predstavljalo problem...
A kada vidite koliko ste sve bolji i bolji i sve one detalje to vas toliko motiviše da ni ne želite da varate...

• VIP
  • Heavyweight Member
    • FITNESSTRENER
« Odgovor #27 poslato: Mart 05, 2006, 04:19:05 posle podne »
TRENING
Što se treninga tiče sve je bilo vrlo jednostavno
-svaki dan po jedna mišićna partija
-2 vežbe u po 3 serije od 6-8 ponavljanja i 2 vežbe,3 serije,10-12 ponavljanja sa minimalnim pauzama
-pauzu sam pravio samo onim danima kada osetim da mi treba odmor
-Kardio sam radio 6 puta nedeljno po 30-40min,srednji intenzitet i samo bicikla...imao sam dostupne i stepere i trake ali sam uvek bio umoran i najviše mi je prijalo da sednem i vrtim bajs...Retko sam ga radio odmah posle tegova već samo uveče...

SUPLEMENTACIJA :lol:
300mg suspenzije nedeljno
50mg winstrola dnevno
5 tableta klenbuterola dva dana zaredom i dan pauze
1 tab. provirona dnevno,zadnjih mesec dana
Eto, ništa spektakularno samo posvećenost i istrajnost...

Van mreže Nikae

• Lightweight Member
« Odgovor #28 poslato: Mart 05, 2006, 05:36:28 posle podne »
Izgleda idealno :)

Kazes da kuvas ovsene, kakva je razlika kuvanih i nekuvanih? I kako ih kuvas, mislim koliko dugo i sa cim si ih jeo?

Inace izgledas odlicno!

• VIP
  • Heavyweight Member
    • FITNESSTRENER
« Odgovor #29 poslato: Mart 05, 2006, 05:52:26 posle podne »
Ma nema razlike između kuvanih i nekuvanih nego ove druge bi morao da potopiš u mleko ili jogurt...Jednostavno je za spremanje-na šolju ovsenih dodaš dve šolje vode i kuvaš na laganoj vatri dok ne bude onako kašasto...iskreno,ja sam stavljao i dve kašičice šećera jer je mnogo ukusnije a ubeđen sam da ne može ništa da ti poremeti pogotovo kada si na tako nisko ug.hidr. dijeti...