Zdravo ljudi, duže vremena povremeno iščitavam ovaj forum. Mnogo korisnih stvari može da se nađe, svaka čast.
Naiđoh i na ovu temu, pa rekoh da se i ja javnem.
Od reaktora sam probao Napalm, N1, M.P.Act, C4, Hot Blood i još par nekih manje poznatih.
Kafu pijem jednom u sedam dana, kada izađem sa prijateljima. Isto je i sa bilo kojim visokokofeinskim pićem, tako da mi kod reaktora delovanje kofeina nije problem.
-Što se tiče C4 i M.P.Acta, više bi me limunada dirnula, nego ova 2 reaktora. Niti osećam pump, niti fokus.
-Hot Blod sam samo jednom probao i nije mi se pravo svideo, deluje malo na pump i snagu , ali ne mnogo.
-Kad smo kod N1, njega sam koristio par nedelja i reaktor jeste stavrno dobar, uzdrma te čitavog, međutim to je dosad jedina stvar koju od suplemenata ne podnosim baš, gadljukavo mi bude u toku treninga, a i neka nadutost u stomaku može baš da pokvari jak trening.
-Napalm sam najduže koristio i to me je radilo 300. U Srbiji ga mislim nema, uzeo sam ga u Austriji. Ko bude imao prilike da ga uzme, obavezno neka ga uzme, meni je reaktor strava. Toliku dozu energije, pumpa i potkožnog trnjenja nisam pored njega doživeo, osim sa još Beta Alaninom. Ono što drugima smeta, a meni užasno godi, je neki oblik nervoze i ošamućenosti od njega. Što se tiče doziranja, ide jedna i po mala merica, mada sam ja uzimao 2 i lešio sam se. Ako neko bude u prilici da kupi Napalm, neka vidi da uzme stariju verziju, sa crno-belom zebra pozadinom i ukus narandže. Deluje glupo, ali govorim ovo, jer je jedan prijatelj uzeo isti reaktor sa drugim ukusom, koji sam i ja probao. To su 2 totalno različite stvari. Da li se radi o nekoj greški u toku proizvodnje ili ne , blage nemam.
Koristio sam još jedan reaktor od jednog Bosanca, tj. njegove proizvodnje, reaktor je isto bio solidan, mada ne vredi ga spominjati sad, jer je lik zatvorio proizvodnju i uložio novac u teretanu.
Toliko od mene, pozdrav svima.