Pozdrav drugari, prvi put pisem na forumu, uglavnom sam citao vasa iskustva.
Koristim suplementaciju 8 godina. Koristio sam i koristim protein, kreatin monohidrat, glutamin, BCAA, taurin i komplekse minerala i vitamina.
Treniram uvek pedantno i trudim se da svaki put izvucem maksimum. Tokom godina sam probao razne varijante treninga i naucio sta mom telu najvise odgovara. Ishrana mi je sredjena, suplementacija takodje, volje imam, ali imam potrebu da stalno probijam kilaze. Zato sam odlucio da upotpunim suplementaciju NO reaktorom. Da ne bi bilo zabune, nisam ocekivao da podizem odjednom vece kilaze ili da mogu da vezbam bez odmora i slicne gluposti. Ocekivao sam u skladu sa iskustvima forumasa da dobijem dodatni stimulans, da mi fokus i pumpa budu bolji i u skladu sa tim sam od trenutka kada sam poceo da koristim NO pojacao i ishranu.
Uzeo sam Biotech Supernova NO reaktor i posle 10ak dana koriscenja po 3 merice pred trening(probao sam i samo NO i u kombinaciji sa BCAA i glutaminom) ne osecam nikakav efekat, a prvi put sam u organizam uneo beta-alanin, citrulin malat i ostale sastojke. Dakle, nema peckanja, boljeg fokusa ili pumpe. Treninzi su mi identicni.
U 3 merice ima 200mg kofeina, a ja kafu nikada nisam pio, niti kofeinske napitke. Razmisljao sam da li da pojacam dozu; da li je to resenje i ako jeste koliko merica treba da uzimam(jedna merica je cca 3g)? Takodje me interesuje da li je moguce da na mene sastojci ne deluju? Da li je resenje da sejk pre treninga pojacam kreatinom ili necim drugim? Da li bi mi pomogao neki drugi NO reaktor?
Unapred zahvalan na odgovorima,
Vuk