Citat: NEPORAŽENI POWERLIFTER Maj 13, 2013, 10:33:22 pre podneja drugar...nika u zivotu nisam bio drugi ni treci niti nista drugo sem prvi...i kao takav sam legenda ovog sporta priznavali me ili ne..to je cinjenica... i pretpostavljam da nema 10 osoba na ovom forumu koji me poznaju..i napomena nisam powerlifter nego bencherTi si debil sa sjebanim egom.
ja drugar...nika u zivotu nisam bio drugi ni treci niti nista drugo sem prvi...i kao takav sam legenda ovog sporta priznavali me ili ne..to je cinjenica... i pretpostavljam da nema 10 osoba na ovom forumu koji me poznaju..i napomena nisam powerlifter nego bencher
Citat: BokY_LA Maj 14, 2013, 05:32:16 posle podneCitat: NEPORAŽENI POWERLIFTER Maj 13, 2013, 10:33:22 pre podneja drugar...nika u zivotu nisam bio drugi ni treci niti nista drugo sem prvi...i kao takav sam legenda ovog sporta priznavali me ili ne..to je cinjenica... i pretpostavljam da nema 10 osoba na ovom forumu koji me poznaju..i napomena nisam powerlifter nego bencherTi si debil sa sjebanim egom.ahahah neko troluje 100%