za pocetak da naglasim da sam cele teme 3,2,1 i keto procitao i na osnovu svega iznetog zelim da dam svoj rezime i plan i da postavim par pitanje koje ce pomoci i meni i svakome ko ima slicne nedoumice.
pa da pocnem :-)
visok sam 197, 100 kg! plan je slinuti 10 kg za 2 meseca, znam da je uz jaku volju, disciplinu i trening moguce pa da ne bih gresio trazim pomoc. Plan je da budem na rotacijama 4-5 nedelja i posle toga keto 4-5 nedelja. rotacije sam radio prosle godine po sistemu koji je Pedja napisao na prvoj strani i imao sam stvarno odlicne rezulzate, ali nakon ponovnog citanja teme uvideo sam da to nije nakbolje resenje. zato me zanima vase misljenje o sledece dve rotacije, koji je princip bolji?
1. 0 150 100 50 300 0 300 ili kao sto je recimo predlozio jedan decko u slicnoj temi
2. 200 150 75 0 150 75 0.
po mom misljenju ova prva varijanta je bolja ali zelim da cujem ostale, jer svi hvala ovaj njegov predlog pa me zanima da li ja gresim i da li da se prebacim na drugu varijantu ili da ostanem na prvoj?
da ne bih sada pisao roman, sve sto vas zanima pitajte pa cu ja dodatno napisati.
ishrana: p- belo meso, tunjevina, jaja, uh- krompir, pirinac, ovsene. o mastima ne vodim racunicu, salatu pravim sa dve kasike maslinovog, 4-5 tabl omega 3 i 30-40 grama oraha, lesnika ili badema. ako treba napisacu i celu nedeljnu isranu. od supsa- amino whey, bcaa, glutamin, tecne ak u toku treninga, omega 3, super multi kompleks i l-carnitin. trening svaki dan po jedna misicna partija- grudi, ledja, ramena, noge, ruke. kardio 3-5 puta nedeljno...
izvinjavam se na duzem postu, neka se ukljuci ko hoce. pozdrav