Imam 35 godina, 172cm visoka, 60kg, jedan porodjaj:) rezultat sin u januaru napunio 3 godine:)
60kg ne izgleda puno, ali da budem iskrena imam sitne kosti, salce i sva sam mlitava i mekana, i imam celulita
nikada se nisam ozbiljno pozabavila nekim vežbama, tako da slobodno mogu da kažem da se nisam nikada bila fizički aktivna.
eto odlučih da sve to promenim, krenula sam u teretanu, do sada sam bila nekih 7 puta /za deset dana, decko koji drži teretanu me polako uvodi u vežbe itd, tako da radim otprilike 25min na traci veoma brzo hodanje sa usponom-nagibom, posle toga vežbe na spravama (za sada 15kg) veoma sam slaba pa i trecu/ poslednju seriju radim jedva, osecam misice da rade i imam upale mišića, dva dana radim tako, pa mi onda treci dan da da radim samo kardio - 250min traka, pa steper 20min
kako vam izgleda trening, šta dalje i da li je to uopšte dobar početak
što se tiče ishrane, izbacila sam slatkiše i hleb, a ni voće ne jedem preterano
u teretanu planiram da idem 5-6 dana nedeljno ( vreme je popodne oko 5, tada jedino mogu)
čitala sam o rotacijama uh, pa bih da probam jedno vreme sa njima da skinem koji kg , takodje šta da jedem pre a šta posle treninga? i kada?
hvala svima