Procitao sam masu temu i postova i tek sad nista ne znam
inace nisam previse glup ye
Imam 33god, visina 192cm ,tezina 106kg (po meni 10kg previse). Radim u kancelariji zadnjih 9 godina, aktivnost losa, stanje zapusteno. Sto se tice ishrane, stvarno ne jedem kolicinski mnogo (bez smejanja molicu, stvarno je tako), mislim da je problem kombinacija neaktivnosti i loseg izbora namirnica. Slatkise ne jedem mnogo i mogu da ih se odreknem skroz, masno inace ne volim, slabo koristim koka kolu i slicne gazirane napitke, ne pijem sokove uopste, samo voda. Alkohol retko, ne pusim, relativno normalan zivot ali velika neaktivnost...
Ovako izgleda moja ishrana trenutno:
Jutro: banana kad ustanem (6:30), kafa kad dodjem na posao (8h), musli ili corn fleks oko 11h
Dan: svinjska snicla na zaru ili pileci file, kiselo mleko ili ella, krastavci ili neka sezonska salata, manje parce hleba ili skroz bez hleba
Vece (17-18h): tu imam problem jer dodjem umoran ko pas i nemam volje da spremam nesto, bude neka testenina, mozda neko kuvanje ako je zena spremala...nekad odradim i suhomesnato (znam da ne bi trebalo,shvatio iz procitanih tema). Uvece eventualno jabuka (greska ako sam dobro shvatio), semenke bundeve (ubijam vreme ali se bojim da je kaloricno). Ako taj dan imam trening, uzmem nakon treninga ellu i pileci file bez hleba
Pre mesec i po krenuo na grupni trening TBW (total body workout), ja i jos 30 zena u grupi! S pocetka je bilo pakao, nisam mogao da ustanem ujutro iz kreveta od upala, ali sad je vec mnogo bolje stanje. Trening mi odgovara (bar tako mislim), osecam se bolje i svezije generalno, osecam misice na stomaku (ispod sala naravno), ramenima, trapez...ali kg ne idu dole! Ishranu nisam menjao, to je po meni sledeci korak. Moja ideja je bila - 3 meseca TBW, da dobijem kondiciju i kardio spremnost za napore, onda mozda teretana i spinning trening (bajs) da jos pojacam kardio, ako bude dobro islo isao bih umesto na TBW na Kardio Box. Od tog momenta bih ubacio neki fat burner da pojacam efekat (?)
Zamolio bih za misljenje o tome gde sam gresio i gde sad gresim! Dalje, ako je neko raspolozen da skucka jedan jelovnik sa nekoliko razlicitih ideja za svaki obrok (lokacija firme gde radim je van grada pa nema bas neki izbor obroka i prodavnica)
Hvala unapred svima i izvinjenje za novu temu, ali sinoc sam ostao do 2h ujutro pokusavajuci nesto da shvatim i nisam bas daleko odmakao...