Razlog?
Svako ko je probao neki proizvod od MusclePharma pohvalio ga je. Ne sad da je otkrice decenije, ali da je kvalitetna firma.
A i vlasnik kompanije koji je toliko mocan ne bi dozvolio da se napravi neko sr*nje, ukoliko nije retardiran.
Sto se licno mene tice, najbolja opcija je monohydrat (bilo koja bolja firma), uvijek radi posao.
da se odmah rauzmemo
meni nije cilj da ovde kazem da bilo sta valja ili ne valja jer se bavim prodajom i meni je svejedno
ali kolcina novca ulozena u marekting po defaultu ne znaci kvalitet
kao ni sarenilo kutija
kao ni......MNOGO TOGA
to sto je vlasnik "baja". (neznam kako si to zakljucio a osim da coveka licno ne poznajes) opet ne garantuje nista.
i jos da ti kazem nesto
obicno se u pravi pplan stavljaju ljudi koji sustinsi i enmaju nista sa tim,dok su stvarni vlasnici uvek ljudi iz senke,a kojima sigurno nije potrebno reklamiranje po bb com ili nekim drugim boardovima i sl.
neznam da li me rauzmes?
ne kazem da je slucaj to sa MP jer ja NE POZANJEM vlasnika,ali znam kako stvari funkcionisu na nekim drugim poljima
u svkaom slucaju
ovde nije rec da ja hoce da kazem da li MP valja ili ne valja,ali reci da je nesto super iz ovih razloga koje si ti naborjao,nije relevatno
a pogtovo tipa: svi ga hvale
mislim,na ovom sajtu sam ja admin i ja mogu da odredjujem sta ce na njemu da bude a sta ne-svidelo se to nekome ili ne
mislim da me sada sve rauzmes
ali nije ni bitno
jedno ste u pravu a to je u vezi price sa mnohoidratom-nema tu mnogo dileme
a da konrketno npr assault radi ko lud-RADI i da je trenutno jedan od retkoh koji prolazi drug testing-jeste..
i tako...