stefane,stefane,stefane ......
ubiti ce te taj GH majke mi
ne dobacujes ocigledno
5g kreatina, 500mg kalcijuma i 10g bcaa ne znam da li pravi razliku 0.0000001% ali eto neka bude toliko.
Umesto toga ja sam vise za stvari tipa T-100 ili Testostrogrow od Ultimate-a ako vec pricamo o suplementima.
ja ovde
NE pricam o VRACANJU TESTOSTERONA psole kure tj vracanja tela u HOMEOSTAZU momak...
probaj da UCINIS RAZLIKU izmedju ta dva pojma
jer se MISICNA MASA NE CUVA SA VISOKIM NIVOIMA TESTOSTREONA vec za ANTIKATABOLICKIM elementima kojih nije moguce uneti hranom posle kure,a i sve i da jeste,nema vise SINTETSKIH SUPSTANCI kojii sluze da izvrse SITNEZU BELANCEVINA zbog cega ih i unosima oralno ili intramuskularno etc etc etc etc
pricam o
5g kreatina, 500mg kalcijuma i 10g bcaa ne znam da li pravi razliku 0.0000001% ali eto neka bude toliko.
prave sine
I TE KAKVU RAZLIKU kada je rec o
ocuvanju MESA posle kure
e sada
u pravu si-JA BIH UNEO TOGA VISE kao i sto radim i zbog toga i 6 meseci nakon kure imam 2 kg manje za razliku do toga kada sam na kuri
duduse ovaj experimetn sam malo preterao pa sam dosao do 114 i dosta je bilo,tako da cu da sputam ove godine vise nego planirano,ali to nema veze niti menja bilo sta
to sto
TI NISI TO RPOBAO iz razloga sto mozda nisi probao mnogo toga
,i to sto GH to nije napisao tamo negde to ne znaci sine da ovo NE RADI jer ovo su DOKAZNE STVARI U PRAKSI a ne na nekom BB boardu gde se mlati prazna slama sa zastrasujucim avatarima
kapiras