pozzz... ja imam 17 godina, nizak sam, pa srazmerno tome i imam 53 kg.. poceo sam da gledam nixine vezbe i plan za ishranu, jer ja fizicki jesam spreman, samo nzm kako da krenem sa povecavanjem misicne mase, ali njegovi klipovi su zaista smesni.. krenuo sam u teretanu, ali imam male probleme sa kicmom, tako da ne bih radio neke extremne vezbe sa velikim opterecenjem za kicmu... ja jesam malo upucen, ali bih voleo da cujem neka strucna misljenja, neke savete, ili makar na sta najvise da obratim paznju... sto se tice proteina mislim da bi mi bilo dovoljno oko 1.8g po kg.. *e sad, 1. ako neko ima vremena da mi napise neki plan za ishranu, jer sam ja krenuo po nixinim klipovima, ali vidim da ima dosta losih komentara u vezi njega, zatim 2. na koje vezbe da obratim paznju jer sam napomenuo da imam malo krivu kicmu, pa da te vezbe izbegavam i 3. da li je pametno da krenem sa whey proteinima (mislim zbog godina i kilaze).... uhhhh nadam se da ima nekog ko ce sve ovo da procita i da mi pomogne :DD hvala unapred