Pozdrav svima, moj prvi post na forumu. Moram da kazem da sam ga dosta citao, ali nikako nisam "uspevao" da se registrujem.
Hteo bih da Vas zamolim ako bi mogli da mi pomognete u kreiranju ishrane sa kojom bi regulisao višak kilograma koje posedujem. Visok sam 183cm i imam 107kg. U teretanu idem nešto duže od godinu dana, i od tada mogu slobodno da kažem da su mi mišići dosta napredovali i porasli, benc mogu da radim sa tezina do 130 do 140kg, mrtvo sa 200+, bicepse sa 60kg, snage imam dosta. Ono sto me muci je visak kilograma na stomaku i kukovima, i na zadnjici. Tu mi se lepi, znam da je mojom krivicom, neuredna mi je ishrana, mnogo volim slatkise, ali sam prelomio i rekao da ih vise necu unositi. Hleb sam izbacio iz "upotrebe" odavno. U principu ne izgledam debelo, zato sto sam sirok gore, pa se to dole ne primecuje.
Prosle godine krajem maja, pocetkom juna sam trcao i za nekih 15 dana izgubio oko 11kg, ali ono sto me je mucilo tada je da sam primetio da sam izgubio i malo misicne mase.
Jos jedna stavka, nikada nisam pio proteine, aminokiseline i ostala cudesa.
Nadam se da je ovo dovoljno informacija na osnovu kojih mozete da mi pomognete oko mog rezima ishrane, uz napomenu da bih radio kardio (uglavnom trcanje). Sta izbaciti iz ishrane, sta ubaciti?
Ako treba jos informacija recite, samo da se otarasim ovo "slaufa" vise
)
Hvala unapred i pozdrav svima jos jednom.