pa ovo opet nema ama bas NIKAKVE VEZE sa onim sto sam rekao.a ti i dalje o tome kako TEBI ne odgovara neki koncnertat (a neznam ni sta si pio) VS neki kalcim kazeinat koji su dva razlcita procesa filtracije.tebi mozda odgovara nesto tako niskog kvaliteta dok nesto sto je dobrog kvaliteta ti ne odgovar
Samo sam naveo primjer da problem sa varenjem može da izazove nešto što npr kod mnogih (prema istraživanjima) ne bi izazvalo nikad. Zato i kažem - nijesmo svi isti, nije svaki organizam isti i ne reaguje svako na isti način. Zato sam možda ja jedan od tih nekoliko koji su po istraživanjima u manjini i ne smetaju nam neki prozivodi što smetaju većini. Što npr ne mora da znači ni da će momku koji je pitao za preporuku da smeta ovaj tip kazeina. Može a i ne mora.
aham
a rejting tog sjata ti znas coveka koji to odredjuje jel?
e moj drugar...mnoge ti stvari ocigledno niti znas niti rauzmes
pa rejting nekog priozvoda a pogtovo na USA sajtovima ..ma bolje da ne pricam
neka ostane ovako
Ovako, prije svega nijesam od onih koji se primaju na prvu loptu i koji povjeruju nekom proizvodu na osnovu 5 zvjezdica kojima je ocijenjen. Znam kako ide sa forumima i sajtovima, što sve mogu da odrade Administrtatori istih (i sam se bavim informacionim tehnologijama - to mi je struka)
Dakle, ako posjetim 15 sličnih sajtova i budem u prilici da čitam na stotine komentara u domenu većine đe hvale određeni proizvod, naravno da ću da stvorim sliku u svojoj glavi da to i nije možda baš tako kao što VEĆINA kaže. Posebno kada sve to primijenim na sebi i rezultat svega bude sasvim dobro iskustvo tj nasuprot priči i pisanju o istom.
Vodim se onim da ako ti nešto daje rezultate, ne odsutaj od toga dok to isto i ne iskoristiš do kraja. Ovo naravno važi za mnogo što šta životu (ne podrazumijevam pod tim neke loše stvari za svoju dobrobit)
I, naravno, ne vodim se samo USA sajtovima, već sajtovima širom svijeta, tj usklađujem tuđa iskustva sa nekim svojima. A, naravno, ovom forumu dajem prednost nad svima. Iz prostog razloga što sam naučio puno toga iz iskustva drugih korisniika kao i raznoraznih tekstova.
a cena je merilo kvaliteta jel?
opet kazem
oicgiledno je da podlezes pravilu sarene kutije i cene kao kofeicjienta odredjenivanja kvaliteta necega
Sad ti meni ubacaš riječi u usta.
Ne, nikad, a mislim da si to mogao i da zaključiš po nekom mom pisanju i odnosu prema svemu ovdje na forumu. Prije svega kvalitet pa tek onda cijena istog.
I, eto, da ne bude zabune. Ne mogu ja tebe da učim u ovom sportu ni u jednom segmentu istog. Daleko sam ja od toga godinama... Mogu samo da iznesem neko svoje mišljenje i da prodiskutujemo o tome, nađemo rješenje ili ne nađemo, dođemo do nekog zaključka koji može pomoći i meni i vjerovatno mnogima koji pročitaju sve ovo. Živio ti meni generale godina 100 i opet nazad