Prije svega jedan volikiiiiiiiiiii plijesak
salim se malo ... Pozdrav dragi/e forumasi i forumasice.Naime odlucio sam da se registrujem na najbolji forum o BB na nasim prostorima brateeeeeeeeeeeeeeeee , gdje se neprica u prazno itd itd ....
Dakle stvar je u tome sto je medjed onaj polarni tokom zime dosta spavao ili radio i spavao i jeo sve sta je stigo, a najvise se stiglo naravno ono sto nevalja jel ... pa da.Eh konacno medjed ustao iz zimskog sna i doso pameti.Dakle one slatkise,grickalice,pica itd itd... sve sam pobacao iz kuhinje prije 3 dana (skoro puna velika kesa) I konacno odlucio da krenem ozbiljno za ljeto da se sredim.
Dakle imam 26 godina,visok sam 194 cm a tezak sam 124 kg .......Nije da ja imam previse sala nego onako srednje na moju visinu, niko nekaze da sam debeo, ali puniji sam nema sta,prije sam trenirao u teretani pa sam prestajo pa tako par puta, ali sadaaaaaaaaaa sadaaaaaaaaaa nafuro sam se pravo ono bas mi se trenira i imam veliku zelju da se ono brate pravo sredim do ljeta maximalno.
Sada da vas vise negnjavim.Razmisljao sam prvo da idem na rotacije UH pa onda za kraj keto da odradim da i na mudima s njim skinem sto ostane i to za kraj (jel kako bi se reklo)
Dakle nabavio sam sljedece preparate: Whey protein,BCAA,KRE-Alkaly,Horsepower,NOX ostao od prije i malo glutamina mi je jos ostalo, ali zelim prvo da ovo sve potrosim pa da kupim sve ponovo
jel da se nebaca brate steta je...
Sto se tice preparata uzimao bi ovako ispravite ako grijesim:
Prije treninga : bcaa,glutamin,horsepower,kre alkaly
U toku treninga: bcaa kad jos malo love skupim bice tu amino sigurno
Poslije treninga:30g grozdjica,whey 2 mjerice,bcaa,glutamin
sto se tice ishrane od proteina bih uzimao bi : Pilece bjelo,Teletina,Riba
sto se tice vlaknasti uh : pretezno zelena salata brokuli
sto se tice UH : riza, krompir
Eh sad citao sam na temi onoj po kojem sistemu bi meni najbolje bilo ici 100-50-150-50-200-50-300
Zamolio bi vas na savjete neke sta mi je dobro ubaciti izbaciti ili rotacije na dr nacin raditi ili keto prvo ici kardio trening sam zaboravio da dodam radit cu ga po mogucnosti ujutro na prazan stomak i poslije tegova ili ako nemognem barem pred spavanje 1h i da trenizi u teretani mislio sam raditi svaki dan po jednu grupu misica,e sad dali mi je trening vazan ako sam na dijeti jel ima ikakve veze koliko izbacaja serija radim itd posto sam iscitao da je trening samo 15% od ukupni 100 % da je najvise u ishrani ili kuhinji.
Molim vas za savjete prijedloge korekcije itd itd..
Hvala na vasem vremenu onima koji su procitali moj post i oni koji mi zele pomoci.
Veliki pozdrav zasve vas
Gangam Style:)