Novembar 02, 2024, 03:21:07 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.972 članova - Poslednji član: Randyswirm
X3MShop banner

Autor Tema: ooooooooo Gangam style Savjeti:)  (Pročitano 12338 puta)

Van mreže gangam style

• Član
  • *
ooooooooo Gangam style Savjeti:)
« poslato: Mart 02, 2013, 09:49:36 posle podne »
Prije svega jedan volikiiiiiiiiiii plijesak :D salim se malo ... Pozdrav dragi/e forumasi i forumasice.Naime odlucio sam da se registrujem na najbolji forum o BB na nasim prostorima brateeeeeeeeeeeeeeeee , gdje se neprica u prazno itd itd ....

Dakle stvar je u tome sto je medjed onaj polarni tokom zime dosta spavao ili radio i spavao i jeo sve sta je stigo, a najvise se stiglo naravno ono sto nevalja jel ... pa da.Eh konacno medjed ustao iz zimskog sna i doso pameti.Dakle one slatkise,grickalice,pica itd itd... sve sam pobacao iz kuhinje prije 3 dana (skoro puna velika kesa) I konacno odlucio da krenem ozbiljno za ljeto da se sredim.

Dakle imam 26 godina,visok sam 194 cm  a tezak sam 124 kg  .......Nije da ja imam previse sala nego onako srednje na moju visinu, niko nekaze da sam debeo, ali puniji sam nema sta,prije sam trenirao u teretani pa sam prestajo pa tako par puta, ali sadaaaaaaaaaa sadaaaaaaaaaa  nafuro sam se pravo ono bas mi se trenira i imam veliku zelju da se ono brate pravo sredim do ljeta maximalno.

Sada da vas vise negnjavim.Razmisljao sam prvo da idem na rotacije UH pa onda za kraj keto da odradim da i na mudima s njim skinem sto ostane  i to za kraj (jel kako bi se reklo)

Dakle nabavio sam sljedece preparate: Whey protein,BCAA,KRE-Alkaly,Horsepower,NOX ostao  od prije i malo glutamina mi je jos ostalo, ali zelim prvo da ovo sve potrosim pa da kupim sve ponovo :D jel da se nebaca brate steta je...

Sto se tice preparata uzimao bi ovako ispravite ako grijesim:

Prije treninga : bcaa,glutamin,horsepower,kre alkaly
U toku treninga: bcaa  kad jos malo love skupim bice tu amino sigurno
Poslije treninga:30g grozdjica,whey 2 mjerice,bcaa,glutamin

sto se tice ishrane od proteina bih uzimao bi : Pilece bjelo,Teletina,Riba
sto se tice vlaknasti uh : pretezno zelena salata brokuli
sto se tice UH : riza, krompir

Eh sad citao sam na temi onoj po kojem sistemu bi meni najbolje bilo ici 100-50-150-50-200-50-300

Zamolio bi vas na savjete neke sta mi je dobro ubaciti izbaciti ili rotacije na dr nacin raditi ili keto prvo ici kardio trening sam zaboravio da dodam radit cu ga po mogucnosti ujutro na prazan stomak i poslije tegova ili ako nemognem barem pred spavanje 1h  i da trenizi u teretani mislio sam raditi svaki dan po jednu grupu misica,e sad dali mi je trening vazan ako sam na dijeti jel ima ikakve veze koliko izbacaja serija radim itd posto sam iscitao da je trening samo 15% od ukupni 100 % da je najvise u ishrani ili kuhinji.

Molim vas za savjete prijedloge korekcije itd itd..

Hvala na vasem vremenu onima koji su procitali moj post i oni koji mi zele pomoci.

Veliki pozdrav zasve vas

Gangam Style:)

Van mreže IgorNO

• Član
  • *
Odg: ooooooooo Gangam style Savjeti:)
« Odgovor #1 poslato: Mart 02, 2013, 10:07:28 posle podne »

trening 15 % a ostalo ishrana ?

trening 100%

ishrana 100%

Van mreže gangam style

• Član
  • *
« Odgovor #2 poslato: Mart 02, 2013, 10:13:06 posle podne »

trening 15 % a ostalo ishrana ?

trening 100%

ishrana 100%

Ja mislim da me nisi razumio ? na   treningu normalno dajes 100 %  ali trening daje 15 % rezultata, ja mislim da kako sam i procitao da ishrana daje najvise rezultata do cilja.

Van mreže Miske1

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #3 poslato: Mart 03, 2013, 01:32:07 pre podne »
Ishrana 50%, trening 40% i saplementacija 10% ako pricamo o uspehu. Na treningu dajes sve od sebe jer bez kvalitetno odradjenog treninga ne dobijas nista. Kazes da imas 124 kg na visinu od 194cm sto uopste nije malo, a kazes da nisi debeo. Ako hoces, postavi neku sliku cisto da vidimo jer zaista to je velika cifra cak i na tvoju visinu, a pitanje je koliko je kvalitetna ta masa koju imas.

Van mreže gangam style

• Član
  • *
« Odgovor #4 poslato: Mart 03, 2013, 09:04:16 pre podne »
Sam sebi psujem i govorim koliki sam ja idiot,gdje se ja Registrova u Pm omg  admine De Obrisi mi temu nemam ja Sta ovde vise pisat ovo nema ni U pm e Toliko aj pozdrav

Van mreže alexi

« Odgovor #5 poslato: Mart 03, 2013, 09:50:06 pre podne »
gangam style ajde se malo primiri i nemoj da si nervozan. svojim nastupom si automatski odbio 90% ljudi koji su i htjeli pomoci ovdje,vjeruj.

evo ti ukratko nesto

primjer 1:

raspored UH :   75 - 125 - 0 -250 -150 -125 -75 Uh

raspored obroka:   1 obrok u kojem moze mjerica whey-a (otprilike 30 gr prots) + uh

5 mesnih obroka dnevno u kojim bi u svakom trebalo biti po malo Uh (najbolje je zadanu kolicinu Uh za odredjeni dan rasporediti ako ne na sve,onda na makar 3-4 obroka )

1 obrok kao zadnji ide 250 gr posni sir ili mjerica i po casseina + 4 caps omega 3 (4000 mg omege 3 tocnije)

salata pozeljna naravno,brokoli,mrkva,kupus,sve super

trening rutina : prsa
                         ledja + 1-2 vjezbe za zadnje rame
                         odmor
                         noge + list
                         ramena + trapez
                         bic+tric+ 4 serije trbusnih po 20 komada
                         odmor

raspored supsa: za whey je vec receno,mjerica ujutro sa rizom ili ovasom, bcca - 15 grama + glut 10 gr se uzima 20-25 minuta prije samog treninga.

u postworkout shake ide mjerica i po protsa ( oko 45 gr wheya) ,15 grama Bcaa + 10 gr glutaminosa + pola mjerica dexa ( izbaci te grožđice).

( bcaa u prahu u toku treninga nema svrhe uzimati jer je vrijeme absorpcije istog nedovoljno,tecni su vec druga prica ali nema ni potrebe s obzirom da nije cilj ocuvannje kvlaitetne misicne mase)

Van mreže Boban -ban

• Middleweight Member
« Odgovor #6 poslato: Mart 03, 2013, 10:33:33 pre podne »
Sam sebi psujem i govorim koliki sam ja idiot,gdje se ja Registrova u Pm omg  admine De Obrisi mi temu nemam ja Sta ovde vise pisat ovo nema ni U pm e Toliko aj pozdrav

I, jesi idiot. Imaš toliko godina i ponašaš se baš tako - idiotski. Momci su ti odmah izašli u susret sa savjetima, dok je tvoj problem što nijesi spreman iste da prihvatiš. Slažem se sa tobom da je ishrana veliki dio cijele priče. Po meni, ona je 70 % svega, ali to nije ni bitno sad. Bitno je što ti kažeš da na 124 kg nijesi debeo? Ja tvrdim da jesi, a ti okači neku sliku pa da nam cijela stvar bude jasnija.

Plan ishrane i suspsi se čine Ok. Samo bi bilo poželjno i da napišeš precizno kako ćeš se hraniti, od prvog do poslednjeg obroka.
..okrenuo bih svijet, ali, znam da je i sa druge strane isto sranje..

Van mreže gangam style

• Član
  • *
« Odgovor #7 poslato: Mart 03, 2013, 12:02:53 posle podne »
Ishrana 50%, trening 40% i saplementacija 10% ako pricamo o uspehu. Na treningu dajes sve od sebe jer bez kvalitetno odradjenog treninga ne dobijas nista. Kazes da imas 124 kg na visinu od 194cm sto uopste nije malo, a kazes da nisi debeo. Ako hoces, postavi neku sliku cisto da vidimo jer zaista to je velika cifra cak i na tvoju visinu, a pitanje je koliko je kvalitetna ta masa koju imas.

Da krenemo redom.....Gdje je ovde savjet ? Gdje je savjet od 1 comentara isto ? kakve veze sve to ima od onoga sto sam ja sve napisao ????

1.Da je 10 % supsi pa jel si ti svjestan sta pricas ? da je 10 % od supsi sta ti mislis da bi ljudi mjesecno davali i preko 100 eura samo na supse ? jel mislis ? pa onda jel iko normalan ? po tvome svi su budale bacaju pare samim tim sto si rekao.
2.Ja kazem puniji jesam ali nisam toliko debeo okacit cu sliku kasnije nesto pa procjeni jesam li toliko debeo ....

gangam style ajde se malo primiri i nemoj da si nervozan. svojim nastupom si automatski odbio 90% ljudi koji su i htjeli pomoci ovdje,vjeruj.

evo ti ukratko nesto

primjer 1:

raspored UH :   75 - 125 - 0 -250 -150 -125 -75 Uh

raspored obroka:   1 obrok u kojem moze mjerica whey-a (otprilike 30 gr prots) + uh

5 mesnih obroka dnevno u kojim bi u svakom trebalo biti po malo Uh (najbolje je zadanu kolicinu Uh za odredjeni dan rasporediti ako ne na sve,onda na makar 3-4 obroka )

1 obrok kao zadnji ide 250 gr posni sir ili mjerica i po casseina + 4 caps omega 3 (4000 mg omege 3 tocnije)

salata pozeljna naravno,brokoli,mrkva,kupus,sve super

trening rutina : prsa
                         ledja + 1-2 vjezbe za zadnje rame
                         odmor
                         noge + list
                         ramena + trapez
                         bic+tric+ 4 serije trbusnih po 20 komada
                         odmor

raspored supsa: za whey je vec receno,mjerica ujutro sa rizom ili ovasom, bcca - 15 grama + glut 10 gr se uzima 20-25 minuta prije samog treninga.

u postworkout shake ide mjerica i po protsa ( oko 45 gr wheya) ,15 grama Bcaa + 10 gr glutaminosa + pola mjerica dexa ( izbaci te grožđice).

( bcaa u prahu u toku treninga nema svrhe uzimati jer je vrijeme absorpcije istog nedovoljno,tecni su vec druga prica ali nema ni potrebe s obzirom da nije cilj ocuvannje kvlaitetne misicne mase)

Dalje e ovo je vec pravi savjet i pravi odgovori na temu o cemu sam ja pisao u postu, i zahvaljujem ti se mnogo, ali bas mnogo na vremenu.Za supse uzimam tako vec, hvala na savjetu samo nestalo mi je amino pa imam malo vise bcaa pa reko da ih ubacim u toku treninga, ali izbacit cu ih kupiti amino i to je to.
Za trening isto hvala, ali mislim samo npr radim prsa  ravni bench i jel bolje da idem po sistemu poslije zagrijavanja znaci prvo npr stavim 50kg 1 seriju pa onda povecavam tezinu svaku seriju i zadnju seriju radim sa najvecom tezinom i najmanje izbacaja ili je bolje po sistemu od 12 do 15 izbacaja raditi svaku seriju ?

Jos jednom hvala na pravom odgovoru i pomoci i da dodam za rotacije nedje sam citao kako je pedja govorio da odma nespustaju se uh na 0 i takodje je i on sam rekao da je trening 15 % a ostalo je kuhinja i supsi ...

I, jesi idiot. Imaš toliko godina i ponašaš se baš tako - idiotski. Momci su ti odmah izašli u susret sa savjetima, dok je tvoj problem što nijesi spreman iste da prihvatiš. Slažem se sa tobom da je ishrana veliki dio cijele priče. Po meni, ona je 70 % svega, ali to nije ni bitno sad. Bitno je što ti kažeš da na 124 kg nijesi debeo? Ja tvrdim da jesi, a ti okači neku sliku pa da nam cijela stvar bude jasnija.

Plan ishrane i suspsi se čine Ok. Samo bi bilo poželjno i da napišeš precizno kako ćeš se hraniti, od prvog do poslednjeg obroka.

Ako ja sam sebi kazem da sam Idiot odakle tebi pravo da ti meni to govoris ? Neumisljaj se i prihvati pravila o ponasanju OK !
Dalje momci mi izasli u susret ,e pa  malo se skoluj i idi u skolu i procitaj moju temu i procitaj prva 2 komentara kakve veze oni imaju sa pomoci i savjetima ?????? A sliku cu kasnije da okacim pa eto ocjenite dali sam bas DEBEO

Van mreže Milos Zivanovic

• Heavyweight Member
  • Miloš Živanović
    • Facebook
« Odgovor #8 poslato: Mart 03, 2013, 12:22:59 posle podne »

Van mreže Miske1

« Odgovor #9 poslato: Mart 03, 2013, 12:28:09 posle podne »
Ja ne znam sta si ti ocekivao, da ti mozda ispisem ceo plan ishrane i treninga? Ti ocigledno imas veoma malo znanja u ovoj oblasti u koju ulazis i umesto da citas forum i da azuriras svoju bazu znanja u mozgu, ti si dosao ovde da se pravis pametan. Da si procitao bar po 3 teme iz svake kategorije video bi da saplementi nemaju toliko veliku ulogu koliko ishrana i trening u celoj prici, medjutim sto bih ja to sada tebi pisao od kulina bana kada ja ne znam da dam savet, jel da? ;) To sto kazes da si puniji, nema punijih i sitnijih, il' si debeo il' nisi. Ti sa 124kg na 194cm imas bar 20kg viska jer da imas i recimo 104kg na tvoju visinu, to je zavidna kilaza samo pitanje je CEGA i sa koliko % masti.

Van mreže Boban -ban

• Middleweight Member
« Odgovor #10 poslato: Mart 03, 2013, 12:39:04 posle podne »
Citat
Ako ja sam sebi kazem da sam Idiot odakle tebi pravo da ti meni to govoris ? Neumisljaj se i prihvati pravila o ponasanju OK !
Dalje momci mi izasli u susret ,e pa  malo se skoluj i idi u skolu i procitaj moju temu i procitaj prva 2 komentara kakve veze oni imaju sa pomoci i savjetima ?????? A sliku cu kasnije da okacim pa eto ocjenite dali sam bas DEBEO

Nijesu tebi sve na broju. izdvojio bih od svega ovo:

Citat

Ovo ti ne liči na idiotsko ponašanje, ne? Dakle, ja sam samo ponovio tvoje riječi koje si sam sebi uputio tj složio sam se sa tvojom konstatacijom.

Citat
1.Da je 10 % supsi pa jel si ti svjestan sta pricas ? da je 10 % od supsi sta ti mislis da bi ljudi mjesecno davali i preko 100 eura samo na supse ?

U tome i jeste problem. Što ljudi daju na stotine evra za supse tj DODATKE ISHRANI (čitaj kako je napisano), jer oni to samo i  jesu - DODACI. Dok ono najbitnije zanemare - ISHRANU. Ali, pošto si ti i previše pametan za nas neke, evo ja prvi odustajem od diskusije i prepuštam te sebi i svom naravno znanju. Živio mi.
..okrenuo bih svijet, ali, znam da je i sa druge strane isto sranje..

Van mreže gangam style

• Član
  • *
« Odgovor #11 poslato: Mart 03, 2013, 12:46:24 posle podne »
Ja ne znam sta si ti ocekivao, da ti mozda ispisem ceo plan ishrane i treninga? Ti ocigledno imas veoma malo znanja u ovoj oblasti u koju ulazis i umesto da citas forum i da azuriras svoju bazu znanja u mozgu, ti si dosao ovde da se pravis pametan. Da si procitao bar po 3 teme iz svake kategorije video bi da saplementi nemaju toliko veliku ulogu koliko ishrana i trening u celoj prici, medjutim sto bih ja to sada tebi pisao od kulina bana kada ja ne znam da dam savet, jel da? ;) To sto kazes da si puniji, nema punijih i sitnijih, il' si debeo il' nisi. Ti sa 124kg na 194cm imas bar 20kg viska jer da imas i recimo 104kg na tvoju visinu, to je zavidna kilaza samo pitanje je CEGA i sa koliko % masti.

Ti mislis da sam ja nesposoban da sebi neznam da sastavim plan ishrane znaci grijesis...Koliko ti znas vec sam procitao i tako da iskreno tvoj savjet mi i netreba...SUPLIMENTI su itekako vazan faktor u cjeloj prici da nije tako nebi ih niko pio i koristio jel pa sto cu ja piti kreatin kad imam kazem npr 3 obroka od teleceg mesa koji imaju itekako ljepu kolikicnu kreatina jel ili sto bi uzimao whey u pwm kad mogu da roknem npr 6 bjelanaca ili sto ce meni amino u toku treninga ili bcaa i glutamin za ocuvanje mislicne mase pogotovo na dijetama i dasprijece katabolizam ?? e pa nije tako ...grijesis volio bi da se javi neko od iskusni vjezbaca na temu pa da ti objasni ako meni nevjerujes.Znaci ja netrazim plan da mi neko pise nego sam pitao ili je bolje prvo rotacije pa keto pa poslijeketo polako povecavati uh dok nedostignem neku svoju kolicinu Proteina,UH,masti koja meni licno odg.Dalje ja kazem debeo sam puniji sam ali nisam mnogo da mi visi na sve strane, ali cilji jest da se vratim na moji 95 kg koji sam imao prije 2 god dok sam se aktivno bavio sportom i teretanom .....

Van mreže alexi

« Odgovor #12 poslato: Mart 03, 2013, 12:52:19 posle podne »
ne znam,sto se mene tice,ja nisam htjeo pretjerivati sa supsima...na dijeti sam sveukupno popio elite dymatize whey 2.3 kg,1 kg THE bcaa 2.1.1 ratio,500 gr beta alanina,jednu kutiju omege 3,Activlab maltodekstrin 1 kg pakovanje...i to mi je trajalo sveukupno 45-46 dana,na kraju se ispostavilo da nema potrebe za keto,onda 7 tjedan postupno povecavao UH i rezultat perfektan....

Van mreže Miske1

« Odgovor #13 poslato: Mart 03, 2013, 12:58:25 posle podne »
@gangnam style

Ok cepaj samo kako ti mislis da je najbolje za tebe.

Van mreže gangam style

• Član
  • *
« Odgovor #14 poslato: Mart 03, 2013, 01:09:03 posle podne »
ne znam,sto se mene tice,ja nisam htjeo pretjerivati sa supsima...na dijeti sam sveukupno popio elite dymatize whey 2.3 kg,1 kg THE bcaa 2.1.1 ratio,500 gr beta alanina,jednu kutiju omege 3,Activlab maltodekstrin 1 kg pakovanje...i to mi je trajalo sveukupno 45-46 dana,na kraju se ispostavilo da nema potrebe za keto,onda 7 tjedan postupno povecavao UH i rezultat perfektan....

Ma i ja cu prije treninga bcaa,glutamin,horsepower,kreatin  u toku treninga amino cu da kupim ove sedmice,poslije treninga 30g grozdjica ili dex ili malto,whey mjerica i po do 2,bcaa, glutamin.Obroci ako skupim para jos casen predspavanje ili nemasni sir neki a preko dana 5 ljepi obroka od piletine, teletine,ribe,UH riza, krompir,vlaksnati za salatu brokuli,zelena salata,masti omega3,bademi,orah,laneno i maslinovo ulje za salate i to je to ... aj nista ja krecem na rotacije gledacu da ih sto bolje rotiram tj probacu mnoge nacine sta ce mi vise odgovarati sa kojim sistemom cu skinuti vise i za kraj ce tu biti keto i odlucio sam slike nemam potrebe stavljati sada nego kad sve odradim tako ce biti slike od pocetka do kraja npr po mjesecu iz mjeseca u mjesec rezutati.Sportski pozdav i nek ste vi meni zivi i zdravi i kanite se STEROIDA dok neiskoristite svoj maximum kako kazu djaba ti sve ako nemas genetike :) pa ja se toga pridzavam,ovo za steroide zna se da se ne odnosi na profesionalne bb koji pola svoga zivota treniraju i promorani su ih koristiti e toliko pozdrav moze lock tema