Dr Rapid. Vidi se da si pravi doktor. Ovaku gradju moze da ima samo covek koji se dosta vremena posvetio ovom sportu i teretani. Jos ako dodamo da si student, sto nismo znali od ranije, shvatamo da si stvarno dosta truda ulozio.
Sto se tice tvoje gradje, imas odlicnu liniju, proporcije su ti dobre. Pravi BB look.
U vezi svojih nedostatka, sam si rekao. Dobro je sto ih primecujes. Noge si trebao malo vise da separises.
Postoje recepti i za to, ali sada je kasno, ali za sledeci put, pogledaj ponovo onaj Miskov DVD...
Jedino sto bih te ovog momenta savetovo, posto se takmicic, da odmah krenes sa izbacivanjem vode iz organizma.
Posteno, prijatelju po slikama imas dosta vode svuda po telu. Mora to da bude dosta suvlje.
Siguran sam da znas kako ces to odraditi, ali ono sto si planirao u vezi izbacivanja vode, moraces da pojacas, tj. da povecas dozu.
Ipak je to tamo takmicenje, a u vecini slucajeva spremniji takmicar pobedjuje.
Ne razumem bas dobro sta si zeleo da kazes u vezi tvoje kilaze.
Ja bih te licno savetovao posto kazes da si pore par dana imao 86 kg da izadjes u kategoriju do 80kg. To je taman ta voda koju ces izbaciti i imaces taj "odran" izgled.
p0z, prijatelju i drzim ti palceve na takmicenju.