zato sto se razume u supse a predlozio ti jedan whey i pak
zato, sto rece tenssa, na 2500kcal si radio sta? ne verujem da si na ovakav ciklus isao sa 75kg?
Nisam rekao da mi je predložio suplemente. To je moj odabir bio, jednostavno nisam imao više novaca za još suplemenata. Nisam si odredio dali krećem sa definicijom ili masom (možda je to pogreška, ali ja sam zadovoljan)
Niti sam brojao kalorije, sa tim sam počeo tek naknadno pa prema današnjim računica znam koliko sam tad unosio u sebe. Sad je već taj unos znatno veći, i namjeravam ga i cijelu kuru držati na nekih 3200kcal i 3g proteina.
Imao sam oko 78kg Zašto nebi vjerovao? Možda premalo za ciklus? .....Jednostavno je pala odluka, jer sam nakon par godina treninga osjetio da neide više naprijed. Prehrana i treninzi su i prije štimali u potpunosti. Došao sam na forum po savjete, prema tome nema potrebe da išta lažem. Nisam ni jednom rekao da je ciklus bio savršen, greške i zajebi postoje uvijek. Nekome manje nekome više. Daj neki svoj savjet kako sam i šta sam trebao, rado bi te poslušao
Za vrijeme PCT-a
Prehranu sam nastavio kao za vrijeme kure (malo sam više crvenog mesa jeo), a treninge sam smanjio na 3 puta tjedno. Smanjio sam i intenzitet treninga. Koristio sam tribestan, kreatin, i whey + vitamini i minerali.
i dalje mislis da je PCT zasluzan za to sto si odrazao to sto si dobio
Meni je tribestan bio ajmoreć dio PCT-a. Shvaćam u potpunosti šta želiš reći, i u jednu ruku bi se složio sa tobom. Ali mislim da nije bilo te doze Nolve da bi puno više izgubio naredna dva tri mjeseca.
btw; prolazilo mi je i kroz glavu da nakon sljedeće kure koristim inzulin u pravim dozama za održavanje. Kakva su mišljenja o tome kod vas? Čitao sam dosta o tome, i mislim da nije loša ideja.