Hvala za brze odgovore pogotovo tebi Pedjolini
evo prvo ishrane,dorucak 4 jaja i 130g mladog nemasnog sira ili ovsene u mleku sa pola merice proteina
uzinam neko povrce uglavnom ili neki UH ako idem u teretanu posle(gledam da voce izbacim sto skroz)
odma posle treninga 1,5 merica proteina,onda rucak(posle treninga)-250g belog mesa,40g braon pirinca,200g slatkog krompira,100g brokolija;5 kiselih krastavcica i 20g badema
za veceru jedem mladi nemasni sir sa tunjevinom i salatom,ili 2 tunjevine i salata,ili 6-7 belanaca i taj mladi nemasni sir i salata
pred spavanje merica whey-a sa mlekom i to je to;sto se tice spavanja spavam 8-10 sati,a odmor mi je svaki drugi dan (idem u gym pon sreda petak subota)
a sto se tice tog ortaka sto dobija 6-8kg on je do sada 2 puta pio po 500g kreatina monohidrata i to oba puta zimi pa je verovatno pola od toga dobio na masi zbog zime
a to da ljude ne radi kreatin sam procitao na mnogo mesta,pa sad pedja reci mi sa tvojim iskustvom da li je to istina ili ne ? popio sam 2 puta po 500g i znaci napredovao sam minimalno-taman onoliko koliko se napreduje vremenom prirodno,nisam dobio na ni kilu taman toliko da mi pokaze da mi kreatin vezao vodu i nije bilo onog nakon ispijanja kreatina da mi ''ode snaga''...pricajte mi ljudi