Sto se suplementacije tice, svi su ovde zaludjeni sa:
multivitaminima, antioksidantima, svaki ali SVAKI azijat ima u kabini whey, i NO reaktor.
(radim u IT, svaka kabina ima macmini kao TV server, pa nema kabine u koju nisam usao, zato znam)
I onda im spomenes sagorevac masti i svi u glas! odma spominju one "meal replacement" jogurte sa lcarnitinom
svako ima macbook ili iphone, al da ne zalazim u to, nisam im kriv sto lece komplekse, dodju ovde rade za soma dolara (godisnja plata tamo odakle dolaze)
Sto se aktivnosti tice, samo Istocno Evropljani udaraju po gvozdju kako valja. Svi ostali su zaludjeni INSANITY programom (koji je VRHUNSKI! kardio program ali za TRULE PROFESIONALCE sa GOMILOM suplemenata, al to ne mozes njima da objasnis)
sto se gostiju tice, sto se Majamija, uopste Kariba i ostalog moji utisci su sledeci:
ja sam citao da su Ameri debeli, ali ovo je BOLEST! ljudi na brod dodju i polovina ih zakupi motore da se vozi posot je toliko debela da ne moze da hoda do restorana i nazad. cak i oni koji su samo debeli, do pola su normalni a noge su im... jao strah me kad mi prodje slika kroz glavu.. noge su im kao sa dzina skinute. Po 50 kila im je jedna noga a ukupno imaju 130 kila. UZAS! UZAS UZAS!
To jede ko stoka, to trpa kolko moze, uzas!
I onda ujutru kad ustanem npr u 6 zbog obaveza, u 6i15 sam slobodan odem u teretanu ona je KRCATA! svi trce svi rade stepere, jogu....
Uvece svi programi bukirani, radi se insanity a ne uspeju da urade ni 5% ali su sto kaze Pedja SRECNI! cak ubedjeni da su izgubili dosta na ovom odmoru.
Kad ljudima koji treniraju i izgledaju fino kazem da sad uzimam to to i to, a da planiram da za mesec dana uzmem npr;
bcaa + whey + glut + crea + beta al + lcarn uz 5 obroka na 200gr mesa minimum
oni me gledaju ko narkomana koji ce umreti za 6 meseci
Ali zato im ne diraj "multivitamin metabolism fast formula bla bla bla"