Ovako, t3 clen i anavar pre kure cisto da smanjim procenat masti, jer koliko sam upucen ova dva leka i anavar ne zaustavljaju prirodnu lucenje testosterona, pa zbog toga sam mislio, cisto kao ono kick start pre kure jer iskreno nikada nisam isao na kuru duzu od 10 nedelja. Svaki tvoj savet/kritika na ovo Pedja je i vise nego dobrodosla.
A rotacija uh je naravno planirana nego ono da ne zalazim sada bas toliko u detalje, posto sam msm vec i vise nego oduzio post.
Hehe, pa ovako ne zbog stetnih efekata nego (znam da ce ti ovo biti smesno) testosteron mi nikako ne odgovara zbog bubuljica. Msm nije to vizuelno, nego mi po ramenima izbijaju toliko bubuljica da posle kada nagnoje i popucaju pretvaraju se u zive rane, pa ne mogu da vezbam od bola. Znam da zvuci cudno, ali svaki test (enthat, cypionat i sustanon) koji sam probao mi je imao ovakvo dejstvo. Propionat iskreno nisam i posto je brz, mozda ne bi ovo uradio, ali ne bih eksperimentisao. A kad god sam uzimao solo aas bez testa, nikada nisam imao te probleme. E sada opet, ponavljam svaka kritika i savet je dobrodosla, posto zaista cenim tvoje misljenje.
A za keto sumo sumarum, ako ne budem zadovoljan recimo u 6toj nedelji kure, tada da krenem sa ketogenom?