Novembar 18, 2024, 09:47:46 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.367 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Istovremeno mrsavljenje i izgradnja misica  (Pročitano 42441 puta)

Van mreže Visnja

• Lepotica
  • Član
Odg: Istovremeno mrsavljenje i izgradnja misica
« Odgovor #45 poslato: Februar 08, 2013, 03:54:52 posle podne »
Nije ovde u pitanju stereotip u Srba, i ne znam stvarno iz kog konteksta si izvukao da sam  rekla da ovakav  nacin ishrane pogorsava zdravlje.  Da tako razmisljam verovatno se ne bih odlucila da promenim sopstvenu ishranu.
Kao sto si rekao,godinama jedes suvu hranu i naravno da si navikao na istu.
 Ok, ali ja sam tek pre 6 meseci pocela da korigujem ishranu i naravno da se jos nisam navikla. Disciplina je tu ,ali svakako mi se organizam jos uvek prilagodjava novim uslovima i da jos trazi hranu koju sam konzumirala godinama unazad.
Dakle,meni licno je  hrana na koju se privikavam suva,a supa( na nacin na koji je spremam ) je tu da mi zadovoji ono sto mi organizam trazi a da ne upropasti dijetu.

"be a warrior, not a worrier"

Van mreže bole gym

• Cruiserweight Member
« Odgovor #46 poslato: Februar 08, 2013, 06:04:55 posle podne »
Mislio sam da imas problem sa probavom pa hoces da ga resis supom.
Hocu da kazem da kasika ne treba u ovom nacinu ishrane ( osim ako ne jedes pirinac kao ja :))
Ova supa sigurno nece pokvariti tvoju dijetu

Van mreže ana

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #47 poslato: Februar 08, 2013, 10:31:42 posle podne »
Višnja, ako sam dobro pročitala ti si 156 cm i 50 kg, a želiš da smršaš 7 (iz tvog prvog posta)?
disciplina se meri u gramima a kajanje za propustenim prilikama u tonama

Van mreže Visnja

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #48 poslato: Februar 08, 2013, 11:40:08 posle podne »
Ana, to mi je bio cilj u pocetku. Sada imam 48 kg,znam da zvuci malo,ali na mojih 156 cm visine nije .
 Ali kazem,tako sam razmisljala u pocetku. Sada mislim da je takav stav bio cista  budalastina.
Prioritet mi je da smanjim procenat masti u organizmu,da se zategnem pa kasnije da radim na masi u donjem delu tela.
Mrsavljenje mi vise ne interesuje,shvatila sam da mogu da imam i vise kg nego sada,a da izgledam bolje. Mada,kako sam prestala da razmisljam o tome,kg sami idu dole- usled promene ishrane i treninga.
Svakako necu ici ispod 45 kg.

Van mreže ana

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #49 poslato: Februar 09, 2013, 12:26:34 posle podne »
Bravo Višnja, taman sam se zabrinula. Znam devojke koje su krenule sa idejom mršavljenja i zatezanja  a na kraju završile kao anoreksične (bez mišića, neuhrnajene i preforsirane), nekada je granica vrlo tanka. Ali uz ovaj foruma ako ostaneš, nema frke  ;) pozz
disciplina se meri u gramima a kajanje za propustenim prilikama u tonama

Van mreže ixy

• Lepotica
  • Middleweight Member
  • Act like a lady, lift like a boss!
« Odgovor #50 poslato: Februar 09, 2013, 12:41:31 posle podne »
Zaboravi vagu. Ogledalo je merodavno. I, bar po mom misljenju - garderoba. Ja imam 71 kg pa sam stala u M pantalone. A i ogledalo kaze da se stvari dobro odvijaju... Dokle su linijice na tebi lepe - sta te briga za kilazu. A njih ces srediti treningom i ishranom.
U svakom slucaju - samo napred. Lepo je videti devojku sa pravilnim stavom.  ;)

P.S.: Mit o "suvoci" hrane vlada vec 200000 godina, a u stvari radi se o vlaknima, kojih ima u namirnicama koje uopste ne moras spremiti kao supu ili corbu. A to sto ti organizam "trazi" ono sto si jela ranije... hmmm... Znaci da i dalje jedes ono sto ti izaziva zudnje i napade gladi.
« Poslednja izmena: Februar 09, 2013, 12:51:48 posle podne ixy »
You don't get the ass you want by sitting on it!

Van mreže Visnja

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #51 poslato: Februar 09, 2013, 03:55:07 posle podne »
Ana, pre 6 meseci sam samo zelela da smrsam,smrsam i smrsam. Grozila sam se na pomisao misica kod devojaka i mislila sam da u zivotu necu podici teg tezi od 1 kg.
Sada sam jedna od tri devojke iz moje teretane koja dize "muske" tegove. Jednostavno,vise informisanja i sama praksa mi je promenila misljenje. Pocela je mnooogo da me privlaci ideja o malo izrazenijim misicima na rukama i nogama(pogotovo na nogama  :). A u poslednja 3 dana mi se apetit bas uvecao,pogotovo za mesom(ipak cu povecati kolicinu mesa koju unosim u toku dana) tako da definitivno ne vidim sebe kao neuhranjenu.

Ixy,gresis. Jako sam disciplinovana sto se tice ishrane,bila sam i pre 6 meseci kada sam pocela da vezbam, samo sto tada nisam bila dovoljno informisana i jela sam nesto sto sada ne jedem,misleci da je to idealan nacin ishrane.
Krizu sam imala krajem decembra,za vreme praznika ali prevazisla sam je ubrzo. Kada sam rekla  da mi organizam trazi ono sto sam jela ranije,mislila sam iskljucivo na corbe i supe,ne na slatkise,hleb i sl.
Mozda sam se pogresno izrazila,hrana koju sada jedem mozda nije suva sama po sebi ali iz mog  subjektivnog pogleda  jeste.
Ljudi  sa ovog foruma su mi pomogli da razjasnim neke nedoumice. Ali naravno  ima jos stvari koje mi nisu skroz jasne,a verujem da ce ih tek biti kada krenem da radim na masi...step by step 8)

Van mreže ixy

• Lepotica
  • Middleweight Member
  • Act like a lady, lift like a boss!
« Odgovor #52 poslato: Februar 10, 2013, 12:07:46 posle podne »
Pa ok, svi smo razliciti valjda... Ja nisam imala zudnje kad sam skidala bf, niti mi je nedostajalo neko jelo, jedino sto sam bila gladna zbog niskog unosa uh, zapravo nivo energije mi je bio nizi, pa se to spojilo, ali nista sto ne moze da se prezivi kad vidis kvalitetne promene na sebi.
E sad, o zelji za hranom sam pricala prvenstveno u kontekstu oscilacija secera u krvi, pa kad se sroza (nakon unosa odredjenih namirnica, u sta spada i dobar broj corbi) neko bi pojeo slona, svejedno cokoladnog, mesnog ili napravljenog od gibanice  ;D
Pozabavi se teorijom, svakako. Posle ce ti i te kako koristiti.
You don't get the ass you want by sitting on it!

Van mreže Visnja

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #53 poslato: Februar 15, 2013, 07:52:10 posle podne »
toliko sam se budzila kako sam disciplinovana oko ishrane,a pokleknula sam vec u prvoj nedelji rota

Van mreže tenssa

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #54 poslato: Februar 15, 2013, 07:56:42 posle podne »
Lol...

Moras to malo bolje...

Van mreže Visnja

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #55 poslato: Februar 15, 2013, 08:01:29 posle podne »
hah,sta reci!!  ovo mi se nije desilo od decembra,vec drugi dan za redom jedem budalastine. od sutra,novi pokusaj rotacije...psiha,psiha i samo psiha.
cisto da ispovedim svoje grehe ;D                                                                                                                             

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #56 poslato: Februar 16, 2013, 06:45:07 pre podne »
hah,sta reci!!  ovo mi se nije desilo od decembra,vec drugi dan za redom jedem budalastine. od sutra,novi pokusaj rotacije...psiha,psiha i samo psiha.
cisto da ispovedim svoje grehe ;D                                                                                                                             

sve je u glavi
kao i zenska spotreba za slatkim

Van mreže Visnja

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #57 poslato: Mart 14, 2013, 09:56:32 posle podne »
Pozdrav drugari...dosla sam do pola puta moje rotacije(ovaj put uspesno:-),ostalo mi je jos 3,4 nedelje pa evo da prenesem svoje rezultate.
Smrsala sam 2 kg i izgubila 4 cm u struku i kukovima.
E sad,pre pocetka rotacije sam planirala da zapocnem i ketogenu kada zavrsim sa rotacijama,ali vise nisam sigurna sta da radim...jer do kraja rotacije cu sigurno izgubiti jos 2 kg i to ce biti mojih 44-45 kg,niza kilaza od te mi ne treba.(a sigurna sam da bi izgubila jos vise kg rotacijama da nisam drasticno povecala unos proteina-150g).
 Ali nekako mi je opet ostalo  to salo na stomaku kojeg hocu da se resim pa zato razmisljam o ketogenoj za jedno mesec dana.
Da  li je moguce da uz keto dijetu ne izmrsavim- ne izgubim ni jedan kg,a da se resim masti,sta kazete,hm?

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
  • Workout, eat right, stay healthy...die anyway!
« Odgovor #58 poslato: Mart 14, 2013, 10:15:08 posle podne »
Pa gde si ti Visnja:D
Nemas potrebe za keto dijetom, od tebe ce ostati samo kostur u tom slucaju. Ti ni sada nemas mnogo viska, tj, nisi ga imala mnogo ni kada si pocela..

Van mreže Visnja

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #59 poslato: Mart 14, 2013, 10:54:19 posle podne »
Ooo di si Mico! evo sa treninga,nadam se da si i ti poceo da vedzbas! :D
Zasto sam ocekivala ovaka odgovor od tebe :),ali znas nas zene...veruj mi da sada jedem kao ala,ne znam ni kako sam uspela da smrsam ta 2kg :S. Kao sto rekoh,ne bih vise da mrsavim,samo da se resim malo jos tog sala.
Dakle,moze li keto dijeta bez mrsavljenja,sta vi ostali mislite?