Pozdrav svima,
vracam se na forum posle mesec dana drugacije ishrane i vezbanja...naravno,sa novim nedoumicama
.
e prvo ISHRANA,to mi je najvaznije da sredim...povecala sam unos proteina i rekla bih da sam imala perfektan mesec iza sebe sto se tice discipline(posle krize za vreme praznika). Samo jos da proverim da li u pravo vreme konzumiram odredjene grupe namirnica.
Koliko sam shvatila citajuci po forumima:
SLATKO (u mom slucaju to je med,sa mlekom i ovsenim pahuljicama) u prepodnevnim satima.
VOCE (ugl.jedem jabuke,narandze,suve sljive,smokve) do 15h.
PROTEINI,uvek pozeljni zar ne?
UGLJENI HIDRATI do 17h,neposredno pre treninga.
To je otprilike sema? Za veceru ugl.jedem belanca,sir,mleko,meso i ubacim badem,kikiriki ili oras.
Sto se tice sira,kupujem president ili sabacki i mogu da pojedem celu tu kutiju za jedan dan ,bas mi je dobar
. je l puno tih 250g sira dnevno ? :S
Sto se tice VEZBANJA...smanjila sam vezbanje u teretani sa 5 na 4 puta nedeljno i ubacila 2 puta nedeljno jogu... Sta mislite o toj kombinaciji? Kako sam pobojsala ishranu,"buknula" sam u donjem delu tela za samo mesec dana,primetna razlika
. Da podsetim,to mi je i bio cilj...
Sve nekako ide svojim tokom, ali volela bih da malo ubrzam skidanje masnih naslaga sa stomaka. Da,da,znam da ne postoji lokalno skidanje masti ali...bolje ovako da postavim pitanje:
u nedoumici sam ,znam da je za zatezanje stomaka pored ishrane ,trbusnjaka i vezbi snage neophodan i kardio. A kardio povlaci za sobom i gubitak misica,zar ne? Ne bih da izgubim masu na nogama koju sam donekle uspela da izgradim ,ufff.
Kardio radim 4 puta nedeljno po 20 min(trcanje,bicikl i steper-sve ukupno 20 min). Da li je to dovoljno za brze skidanje masti? I da li cu izgubiti masu u nogama ako povecam kardio(a nastavim da se hranim pravilno ,kolicinski)?
eto,to su moje nedoumice... samo napred,kritikujte sve sto ne valja :-D