ček prvo dobro da kažem
a to je da se već nekih 6 godina bavim fitnesom (aerobik, pilates, teretana), tako da mi staž ne manjka toliko koliko obaveštenost o ishrani i balansiranju svega, na kojoj trenutno radim. što se tiče ishrane, ovih dana sam zbog praznika malo neozbiljna, inače se trudim max da bude clean, bez obzira što studiram i radim (u prevodu: uvek imam dva obroka sa sobom u torbi)
dok sam bila na ovom programu, bilo mi je sve prepisano šta sam jela, sada pokušavam sama da izbalansiram. 5-6 obroka su mi okvir, jer sam jednostavno stalno gladna
doručak: 3-4 belanca + jedno žumance + 50ak grama ovsenih + 30g laneno seme + 2 kapsule omega 3
"užina": meso (oko +/-100g, zavisi) + povrće (+ riževe galete, 1-3)
ručak: meso (oko 150g) + povrće
"užina": kao prva, međutim nekad jedem i ellu/proteinski shake sa mlekom i bademima
(uveče treniram, pa mi ovde dođe obično proteinski shake + voćka kao obrok)
večera: meso + povrće
pred spavanje: 3 belanca
mučim se sa mastima, njih dodajem gde stignem, pazim samo da nisu posle treninga. i da, od mesa se podrazumeva pilence, ćurkica, teletina i riba
loše je visina oko 157cm a težina mi je oko 67kg, zbog čega sam u histeriji. ali sam sigurno za ova tri meseca LiveFit-a izgubila par konfekcijskih brojeva (nisam smela da se merim ništa pre nego što sam počela) i dosta u centrimetrima dakle, ali kilažom ne blistam. nadamo se da je to od ovog bicepsa koji sam nabacila
hahahah