Novembar 17, 2024, 06:24:52 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: ??????  (Pročitano 7094 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
??????
« poslato: Oktobar 06, 2006, 07:38:36 pre podne »
STA MISLITE VI....

DAKLE OVAKO...

DALI MI KOJI OVDE BESUMUCNO POSTUJEMO I OSTAVLJAMO OVLIKO POSTOVA..UGLAVNOM DOBRIH KOJI SE SVODE NA DOBRONAMRENE SAVETE GUBIMO VREME I IZIGRAVAMO BUDALE KAKO BI REKLE NEKE NASE KOLEGE...

DA SMO PA HAJDE DA KAZEMO PROBISVETI JEL GUBIMO VREME PO CEO DAN ISPRED EKRANA I POMAZUCI ONIMA KOJI SU ZELJNI ZANJANJA..

DAKLE...OVDE SPADAM U PRVOM RDU JA,PA VELIKI,PA SALECG..PA VLADAR..PA BORIS KOJI JE TRENUTNO ODSUTAN..PA MARKONI....I GOMILA DRUGIH MOMAKA KOJI DAJU SAVETE RECIMO KAO MILAN NY...ITD..ITD..ITD...

DAKLE..MI GUBIMO VREME I MI SMO NERADNICI JEL POMAZEMO LJUDIMA!!!!!

ZANIMLJIVA TEROIJA OD STANE KOLEGA.....

EVO JA CU KONRENTO DA ODGOVRIM ZA SEBE DA JEL ZA DRUGE NEZNAM KAKO TO RADE ALI PREPTOSTAVLJAM DA IM JE KOMP JEDNA OD PRIMARNIH SPRAVA ZA UCENJE.....MENI NIJE..

ALI NEZNAM DALI SU TE CENJENE KOLEGE NEKADA CULE ZA REC...

LAPTOP!!!!---MAGICNA REC...

PA ETO..REISLI MSO I TU MSITERIJU...

IMAM GA I NOSIM GA SVUDA SA SOBOM I S OBZIROM DA ZIVIM U MESTU GDE JE WIRELESS DOBRO ORGANIZOVAN NET IMAM PO CELOM GRADU TJ SIGNAL IMAM PO CELOM GRADU I VOEM ALKO KADA GOD HOCU SAM STALNO NA NETU

A TO JE ZATO..

DA SE OPVAJ FORUM NE PRETOVRI U GOMILEU SRANJA PISAJUCI I PRAVDAJCUI ZASTO JE MARKO JUCER UKRAO U PRODAVNCICI SIBICA JEDNU KIUTIJU CIGARA..

OVO JE BB FORUM I NA NJEMU SE ODGOVARA NA POTANJA VEZNA ZA BB..

BILI MI PROFI ILI NE...WHO THE FUCK C..........NAJBOLJI SMO..SVIDELO SE TO NEKOME ILI NE..

MOGU SAMO DA NAM GLEDAJU ISPOD REPA I DA PISU O TOME KAKO SMO NERADNICI JEL CELE DANE POROVIDIMO NA NETU...

POZDRAV ZA EKIPU I HTEO BI DA CUJEM VASA MISLJENJA O OVOJ STVARI..

I JOS JENDA STVAR...VEOMA VAZNA KOJU SAM ZAOBRAVIO DA KAZEM.

OVAJ FORUM SU PODGILI. I VODE GA...BODY BUILDERI........A TO JE VELIKA RALZIKA KADA FORUM DIGNE NEKO KO SE U GYM RAZYME KAO MARICA U KRIV K........

VELIKA RAZLIKA..

MISLIM DA BI ZANIMLJVIO BILO GLEDATI RECIMO KADA BIH JA VODIO FORUM U NUKELARNOJ BIOLOGIJI!!!!!!

ASTA LA VISTA

Zoka

• Gost
Odg: ??????
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 06, 2006, 08:28:33 pre podne »
Meni je pravo da ti kazem bezveze o tome i pisati ili bilo sta objasnjavati...
Ako se pogelda statistika, ja sam medju prvih 3 po vremenu porovedenom ovde...
a ako to znaci za nekog da sam neradnik. ma zaboli me dupe...
Svako od nas je na forumu koliko zeli i ne kontam sto to nekog drugog svrbi...
Sto se tice forumuma i savjeta na njemu, meni je samo zao, sto ovo sto sam naucio ovde nisam znao puno ranije i sto na
ovaj forum ne mozemo dovuci sve one koji vjezbaju... nek bar osnove nauce sto se tice treninga, ishrane, suplemenata pa i steroida...
I ne razumijem Pedja sto to tebe pogadja... ja uvijek kad cujem nesto tome slicno imam uzrecicu...
"Lajte kere Jakopsvelda..."
Libo te tuki Pedja... ovaj forum ima skoro 2000 clanova i to je to... kome se ne svidja pa nek ne dolazi jebo ga ja :)

Van mreže Corey

• Heavyweight Member
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 06, 2006, 08:38:11 pre podne »
Ne vidim kako neko može da nam sere za tako nešto.Druga stvar je provoditi ceo dan na nekom forumu tipa burek gde ništa ne dobijaš sem 1000 postova na dan dok ovde možeš steći dosta znanja a i da budeš u prilici da svoje podeliš.Svi volimo ovaj sport i ne vidim kako je to bacanje vremena pričati i nečemu što te zanima i čime se baviš bilo rekreativno ili malo ozbiljnije.Ovo mesto spaja sve ljudi istih interesovanja i ne žalim ni jedan min. proveden na ovom forumu.
poz

Van mreže PROFILER

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 06, 2006, 09:45:44 pre podne »
Pa vidi, ne znam ko je taj sto tako misli i koji je bio cilj takve izjave, ali u jedno sam siguran a to je sledece... na ovom forumu svako ko ima imalo volje i zelje da cita moze mnogo da nauci, a razlog tome jeste bas vi pojedinci koji ste bezrezervno spremni da podelite i svoje znanje i sto je jos vaznije svoje iskustvo sa svima nama. Mi to moramo da cenimo i postujemo jer niko nije duzan da se na ovakav nacin bavi nama (citaj bez para). Mozda sam malo i skrenuo sa teme ali stvarno nisam imao nikakav komentar za ljude koji onako nesto mogu da kazu za vas momci, sto je neko i pomenuo gore "sta te boli k* sta ko misi", pa sam eto iskoristio priliku da se zahvalim na vasem strpljenu i znanju koje delite sa nama forumasima jer bez toga bi put ka ostvarenju nasih ciljeva bio zasigurno mnogooooooooo duzi.

Pozz

P.S. Forum je zasigurno najbolji bas zbog toga ,kako je i Pedja gore naveo, jer ga vode ljudi koji su se posvetili BB
« Poslednja izmena: Oktobar 06, 2006, 11:03:27 pre podne PROFILER »

Van mreže dr_rapid

• Cruiserweight Member
    • http://www.tugraz.at
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 06, 2006, 10:00:44 pre podne »

DAKLE..MI GUBIMO VREME I MI SMO NERADNICI JEL POMAZEMO LJUDIMA!!!!!

ZANIMLJIVA TEROIJA OD STANE KOLEGA.....

Khm... a cija je to tupava teorija, koje kolege su upitanju? :evil: :evil: :evil: :evil:
Takve kolege treba ignorisati, i to je sve. Ima dosta tipova cije postove ili ne citam (preskacem ih), ili ih ne mogu procitati jer ne kontam sta je doticni napisao. Ja sam trenutno imao dosta obaveza oko faksa pa ne postujem zestoko :) kao pre, ali ovaj forum me je naucio dosta toga, i zato sam i dalje tu - zbog ZNANJA. Cak i kad mi licno nesto nije jasno pazim prvo da saznam, pa da onda mozda posaljem pm nekome od moderatora,  jer znam da ih sigurno svako svasta pita (bez da se pomuci i iscita forum), a i postujem njihovo slobodno vreme. Ko to ne moze i nece da ceni, jbg... cudni su putevi Gospodnji...svaki vodi negdje... pa onda na drugu stazu kolege ;)
If you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!! - Tom Platz
Moje slike

Van mreže Remetik

« Odgovor #5 poslato: Oktobar 06, 2006, 10:01:48 pre podne »
Sjajno... :evil:

Pa da to su ljudi koji su skloni da ti kazu cak i stvari tipa: "Samo UH i masti..protein je potpuno sporedna stvar"....i onda se ti pretvoris u idiota zvanog 1001 pitanje, a on u velikog misticnog maga BB, jer normalno je da ako poslusas savet tog tipa kreces neminovno dole...i onda tebi ne ide, a on-oni ti onda daju jos neki savet, pa ti naprave kuru...i onda veseeeloooo!!!! Tako su "oni" uvek negde gore, dok  ti  cackas po nekom mulju...o zdravlju da i ne govorim. Tako se mnogo mladih ljudi zamlacuje po raznim teretanama slusajuci kvazi strucnjake, gubi vreme i ugrozava svoje zdravlje, pa i zivot. Ne znam zasto mnogi imaju utisak da ce im neko oduzeti nesto, verovatno zato sto negde u podsvesti drze to da su njihovi rezultati toliko mizerni da bi jedan "klinac" a la Aca Polomac mogao da ih stavi u dzep za samo godinu-dve i umesto da mu prenesu neko znanje ( ako ga uopšte i imaju) i ugrade sebe u njegovu karijeru i time postignu jos vise...neeeeeee oni ce gledati da ga sapletu...ili sta vec...JER GOSPODO: I AM THE MANI!!! Zato vas osudjuju jer se osecaju inferiorno...odbaceno...ili kako vec! Otkrivate tu kojekakvim "indijancima" male tajne velikih majstora. Sta ce onda njima da ostane??? Pocemu ce biti posebni???

Sjebali ste ima koncepciju i to vam nikada nece oprostiti!  :wink:

Van mreže Boj@n.R

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 06, 2006, 10:05:24 pre podne »
Ja sam svakog dana ovde, mozda ne dajem suvise komentara (kad nemam sta reci onda cutim:) ali sam itekako prisutan i pratim sve teme, meni je takav posao da mogu po ceo dna da "gubim vreme ovde" tako da sta nas bre boli k......,  drugo gde da nadjem sve ove informacije na jednom mestu koje su ovde???? Nikad do sad nisam naisao na ovakav sajt  (kod nas) gde bukvalno mozes pitati glupost nekog poput naseg generala(profi bildera) a da te bude blam tipa " a jel su protejini sterodi?" :D :D Dakle Pedja prijatelju, sta se primas na budale bez obzira ko da je rekao, mi znamo nase svi ovde tako i radimo, onaj ko misli da smo budale taj je budala eto. Znas kako, ovde ste svi vi koji ste nesto postigli u bodybuildingu, da ne pominjemo i ljude vani kao sto je Milos i Binais, pa onda neki bilderi strani koji se ovde ukljucuju svremena na vreme ako neko prati deo sa engleskim jezikom?! Ovde mozes naci od lokomotive do igle (misleci na bb) prema tome molm lepo, Zoka je dobro rekao i slazem se sa njim da je bezveze uopste diskutovati o tome!
Mitar Miric

Van mreže doberman

• Voodoo Team
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 06, 2006, 10:18:36 pre podne »
Ja samo znam da mi nije ovog foruma i ekipe koja vredno radi na njemu, nebi ni isao u teretanu i trudio se da nesto napravim od sebe, ustvari isao bih ali nebih video nikakve rezultate pa bih se onda smorio i batalio BB, ovako uz pomoc saveta i znanja ekipe Extreme samo napredujem, polako ali sigurno... :)
Inace sam stalno na forumu, mozda nekomentarisem mnogo ali takav sam i uzivo = cutljiv..... :)
Na kraju Pedja ako si i samo 1 osobi pomogao na ovom forumu (iskreno verujem da ih je mnooogoo vise) ti si uspeo i treba da si ponosan na to, kao sto i jesi inace ne bi bio ovde.... Pozdrav

Van mreže TTgirl

• Lepotica
  • You are very cute,but I am on diet:)
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 06, 2006, 10:23:22 pre podne »
Pedjos,evo i ja da kazem nesto na ovu temu. . .Ja ovde nikome ne mogu da dam bilo kakav savet,jer jos nemam dovoljno znanja za to,a verovatno ga u skorije vreme necu ni imati.ALI,ja na ovaj forum dolazim da nesto NAUCIM OD VAS,jer ste ubedljivo prvi,i glavu dajem da najvise znate o ovom sportu. . .tako da komentare tog tipa mogu da kazu ljudi koji znaju VISE,ali i onda treba da podviju rep jer treba biti covek da bi to znanje podelio sa ljudima i ne traziti nista zauzvrat!. . .Tako da te osobe treba ignorisati jer to nije vredno tvoje paznje i zivaca. . .;)

"What's meant to be...will always find it's way...":)

Van mreže Vexxx

« Odgovor #9 poslato: Oktobar 06, 2006, 11:06:48 pre podne »
Ko dira admine saljem interventnu da bije! :D

Salu na stranu, mislim da je vasa stvar hocete li sedeti 2, 3, 5 100 sati na forumu, ja jos idem u srednju skolu pa imam vremena malo vise a i takva mi je struka da mi je ekran sudbina :) tako da s vremena na vreme se zakazim na forum iil mi je stalno upaljen dok ja cackam u mojim programima.... + imam kablovski net tako da sam on lajn skoro 24 casa...

Pozdrav svima i ne dajte se!!!

@Pedja: Nisam znao sa u BP ima wireless? Ciji>?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 06, 2006, 11:57:14 pre podne »
@ VEXX..HALLSYS JE PROVAJDER..A PREKO KOGA ONI RADE..VERUJDA NEMAM POJMA...IMA I JOS JEDNA FIRMA KOJA SE ZOVE ABAUKUS I ONI IMAJU WIRELLES ALI SU ENSTO LOSIJI TJ NEMAJU TAKO POKRIVEN SIGNAL U CELOM GRADU ,ALI TO NIJE NI BITNO....

DRAGO MI JE DA CUJEM OVAKVE KOMTARE...

@ZOKA.....NIJE STVAR TOGA DALI MENE POGADJA ILI NE..VERUJ DA ME ZBAOLE TUKI ZA TE BUDALE....ISKRENO...ALI NAJISKRENIJE....NI MALO ME IJE DOTAKLO TO..

CAK STO VISE....TO NISAM JA NI TRAZIO DA VIDIM NEGO IGROM SLUCAJNOSTI MI COVEK POSLAO,LINK DA VIDIM STA SE PISE...RAZUME..I ZBOG TOGA SAM MORAO DA URADIM OVAK JEDAN POST..NISTA VISE..

ZASTO TO LJUDI RADE.....PA TO JE DAVNO POZNATO..ALI DA NE CESLJAM GLUPU I PRAZNU TEMU PO 1000 PUTA..

OVDE OD NEZNAM KOLIKO HILJADA POSTOVA JE 95% JE VEZNAO ZA SVAETE LJUDIMA KOJI HOCE DA ZNAJU..

OSTALO JE OFFTOPIC KOJI I NIJE KAO KOD DRUGIH JEL MI MODIS TO NE DOZOVLJAVAMO DA SE PISE KOJE KAKVE GLUPSOTI PA STE TAKO MOGLI PRIMETETI DA POVREMENO NESTJU GLUPE TEME IZ OFF-A...JEL SU TOLIKO GLUPE DA NISU NI ZA OF....

DAKLE....OVO KAKO RADIMO..RADIMO..RADIMO NAJBOLJE STO ZNAMO..

EKIPA JE MALA./...ALI JEBITACNA....

A TO..AKO NEKO NE ZELI OVDE DA OSTAVLJA POSTOVE A DRUGI GA SMATRAJU DA JE VELIKI BB I GLEDAJU U TAKVE LJUDE KAO U IKONE...E PA LJUDI,JA NISAM NI NAJMANJE KRIV TOJ SITUACIJI..VERUJTE..

TO JE OLDUKA TIH I TKAVIH LJUDI I TO JE OGLED NJIHOVOG KARATKERA I SPREMNOSTI JEL HOCE NEKOME DA POMOGNU SA SVOJIM ZANJEM ILI NE..

JA NEMAM PROBLEM SA TIM DA NEKOME KAZEM SVE STO ZNAM....NADAM SE DA STE TO I VIDELI..

ALI ANRAVNO ,DA IMA I DETLAJA O KOJIMA SUTIM JEL POD

1...NISU ZA LJUDE KOJI SE AMTARSKI BAVE SA OVIM.
2..I JA SAM IH DOBIO NA TAJ NACIN I SA RECENICOM..NADAM SE DA MOGU DA TI VERUJEM..

KRAJ PRICE STO SE TICE TOGA DELA..

ALI SMTRAM DA OVO O CEMU PRICAMO MI MODSI OVDE JE I VISE NEGO DOVLJNO INFORAMCIJA ZA NEKOGA KO HOCE DA SE TAKMICI NA JEDNOM VISOKM RANGU..MOZE I NA NASE DRZAVNO DA SE SPREMA BEZ PROBLEMA UZ OMOC SAVETA KOJIH OVDE IMA..

DA NE PRICAM O CLANICAMA I PREVODIMA ISTIH U KOJE SU MNOGO VRMEN ULOZILI VALDAR,MILAN I MNOGI DRUGI....

DAKLE....NI NAJMANJE ME NIJE LICNO DOTAKLO TO...SAMO SAM HTEO DA RAZJASNIMO SITUACIJU DA MI NISMO NERADNICI,NEGO LJUDI KOJI VOLE OVAJ SPORT...I NPR JA SAM UPRAVO ZAVRSIO SVOJ TRENING BR 2 I SAD ZDEREM NEKO PILE I KUCKAM PO LAPTOPU ZA INFO ONIMA KOJI MISLE DA BI TREBALO DA RADIM ZA NEKIM STRUGOM I DA MI IDE RADNI STAZ....HAHAHHAHAHHAAHHAHAHAH

Zoka

• Gost
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 06, 2006, 12:20:47 posle podne »
A covjece, da ste vi neradnici i da ne volite ovaj sport zar bi izgeldali tako kako izgledate...
A ti sto pisu... pa nek pisu.. who give a fuck :)

Van mreže TTgirl

• Lepotica
  • You are very cute,but I am on diet:)
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 06, 2006, 01:31:04 posle podne »
E,bash tako. . .ljudi su chudo kad su zavisni;)I onda tako najlakse nadju opravdanje za to sto su lenstine,uglavnom. . .

"What's meant to be...will always find it's way...":)

Van mreže Big_Rasha

• Cruiserweight Member
« Odgovor #13 poslato: Oktobar 06, 2006, 02:35:37 posle podne »
JA sam sa ovog foruma naucio mnogo stvari.... I da kazem da je ovaj forum bio mrtav dok nije dosao Pedja...

Za svaku stvar je potreban medij pa tako i za bb... BB u Srbiji u poslednje vreme dostize veliki razvoj.... Slucajnost??? Sve je vise ljudi na takmicenjima... Slucajnost???

Mogu vas samo pohvaliti za odlican posao koji ste napravili...

Sledeci korak koji bi se trebao napraviti je TV emisija koja bi jos vise popularizovala ovaj sport...

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 06, 2006, 03:20:52 posle podne »
Hajde da i ja nesto kazem......
Ne razumem tog koji ti je to rekao. :?
Jel te on video kako izgledas ? :shock:
Ajd da sam ja bio taj kome je to rekao, pa i nekako!
Ostalo, ako mu nesto nije jasno uputi ga na temu surprise, pa nek vidi koliko te ljudi cene i postuju, i koliko si ljudi pomogao...
Samo treba tog ignorisati, ne zasluzuju takve izjave nikakvu paznju. :x
Pozdrav i vidimo se sledece subote....