pa trebao bi i ishranu i trening da odrzavas
Citat: *Tony Montana* Novembar 22, 2012, 08:00:32 posle podnepa trebao bi i ishranu i trening da odrzavas jaoo ,znaci uvek cu morat da treniram i jedem ko konj
Citat: bodi biber Novembar 22, 2012, 09:10:16 posle podneCitat: *Tony Montana* Novembar 22, 2012, 08:00:32 posle podnepa trebao bi i ishranu i trening da odrzavas jaoo ,znaci uvek cu morat da treniram i jedem ko konj Naravno samo ne odustaj
Ti si jedan od retkih koji su zadovoljni, cak i od lkjudi koji ubijaju sa formom, jako cudna stvar- kako napredujes tako postavljas nove ciljeve.
Citat: bodi biber Novembar 22, 2012, 09:10:16 posle podneCitat: *Tony Montana* Novembar 22, 2012, 08:00:32 posle podnepa trebao bi i ishranu i trening da odrzavas jaoo ,znaci uvek cu morat da treniram i jedem ko konj Pa nebi bas rekao da imas toliko misicne mase da treba da jedes kao konj.
Kupi u apoteci Vitamin B complex (Beviplex je najjeftiniji ja mislim).Ljuljni ujutru poslije prvog obroka 1 tabletu, i nedje popodne oko 2 jos jednu, i dobices apetit, pa ces barem 3-4 obroka biti gladan, a 1-2 na silu
...ja bi da nabacim jedno 5-6 kg misicne mase a da pritom budem jos jaci i brzi znaci da budem nezaustavljiv.e sad mislio sam kad je dobijem da cu moci manje da jedem
suvise brzi suvise opasni
Citat: bodi biber Novembar 23, 2012, 09:10:11 posle podne...ja bi da nabacim jedno 5-6 kg misicne mase a da pritom budem jos jaci i brzi znaci da budem nezaustavljiv.e sad mislio sam kad je dobijem da cu moci manje da jedem Pa ti kad dobije tih 5-6 kg moci ces manje da jedes nego kad si ih nabacivao i to opet nece biti neka ogromana masa da bi morao jesti nesto pretjereano (ko konj), osim sto eto imas problema sa apetitom, pa ti to predstavlja problem.
Prati svoje tjelo, sto naravno zahtjeva odredjeno vrijeme i iskustvo, nema potrebe da brojis bas svaki gram.