pa to je to, nasi su i mogli samo da odu i daodgledaju takmicenje, daleko smo mi jos ali i blzu, zasto Igor nije isao, zna li ko?
:x
..................zasto lupas ovakve BUDALSTINE jel se vidi sa 2000 metara da nemas veze blage o nicemu...a sada cu da ti iobajsnim i zasto..
poenta naravno nije...VAZNO JE UCESTOVAVATI...
ja tamo nisam isao a ni niko od nas da bi ucestovavao vec da bi se takmicili..
ja sam uzeo 15 mesto!!!!
za tvoj INFRO I ZA INFO SVIH ONIH KOI SU TAKVI KAO TI....
to je uspeh za nas body b...iz tog razloga sto NIKO NIKADA NIJE USAO MEDJU 15 TAKMICARA NA SVETSSKIM PRVENSTVIMA od FIKRETA HODZICA 1983 kada je bio 3!!!!!!!
aklo ti ovo nije jasno....zalim.......mislim..ako ti niej jasno sta ovo znaci..
dalje....
sve i jedna kategroija je bila maniplansa sa kg....mi tNE ZNAMO DA RADIMO I GUBIMO DRAGOCENO NA VRMEE..
sada znamo i sada nece ni nas varati..
svi ovi momoci su na vagi imali kg koliko treba,...ali u finalnom delu su izlazili tezi sa po 7-10 kg...tako da razlika naravno da je i vise nego ocigledna..
fantasticna spremnost takmicara......
to je neka druga prica....
imao sam priliku da se tusrima zjaedno sa tabrizzijem pa me covek zamilio da mu sapreme farbu sa ledja sa sundjerom.....
dakle.....jednom recju...COVEK NEMA KOZU NA SEBI..
milion svetlosnih godina smo iza njih..
ovo je ujedno odgovr i u vezi odlaska tj ne odlasksa zbog doping testa..kojeg bajdvej..NIJE NI BILO....
tako da..nemojmo se zaludjivati sa tim.ovo ili ono..
ovo sto je prikazano na ovom svetskom prrvestvu su VANZEMALJCI za sve i jednog od nas i nemamo sta da trazimo pored njih u nij jednom segmentu...OSIM MASE......pojedinaca naravno...
ali posto tamo sude ljudi koji bas i ne gladju neke stvari tako olako.....od te price nema niste.
jedino sto je urajdeno krivo na ovom tkamicenju i gde je odista doslo do velike sudijske grekse je teksa kategorija gde je egipacan pobedio nadmocnog ukrjainca koji je izlgeddao neverovatno......
ali zasto se to desilo...niko nezna......
sto se tice moje kategorije.....
TABRIZI.....laksi je bio od OSLADILA za sigruno 7 kg.....OVAJ MASIVNJIJI.....ali neverovatno FORMA i pored nekih istnih nedostatkaa je donela razliku od 13 poena i pobeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje..
mada je fantasticni OLADIL nosem publikom jel je to ipak domaci teren nadao sa do zadnjeg momenta pobedi....
kakva je bila kategorija i da opet naglasavam.MISCINA MASA NEMA NIKAKVE VEZE...je i ta da je overall..
ALI TABRIZI FROM QUATAR......-90kg...category!!!!
i na kraju......ja sam sreetan vise nego ikada do sada,jer sam uraido ono sto nije nikada niko i pored svega sto je bilo i sto ce biti..hodam sa uz\digntom glavom i kazem da sam..
15 na svetu!!!!!!!!
A TI I DALJE...VEC SAM TI ZABORVIO I NICK...ZIVI U SVOM SVETU NEZNANJA I RAZMISLJAJ O TOME KAKO SI I TI SMANOM MOGAO DA IDES DA GLEDAS TO TAKMICENJE......