pa to je jedini kontrolisani lek koji se prodaje kod nas, pricamo o legitimnoj farmaciji, cak i ako dodje do nekog problema kontrole ce detektovati to jako brzo i povuci seriju iz prodaje ako postoji. Stvarno ne znam koje su kontrole kvaliteta onoga sto ljudi stavljaju u sebe UG labova koji su tu primenjivani standardi. Bio bih zahvalan za takve informacije takodje. A pre svega ko je (zapravo nije ni bitno ko) ali na osnovu koje metode dosao do zakljucka da je galenika podozirana?
ja bih se slozio sa piratom def
Isto bi bilo da neko kaze da je brufen od 400 mg podoziran ili neki drugi lek koji prozivodi galenika
Ljudi, firma AD galenika ne prozivodi LEKOVE da bi se bilderi budzili! To je fabrika lekova koja se bavi i IZVOZOM lekova u inostranstvo. E sada, da li neko stvarno misli da bi tako olako ( a pogtovo i s obzirom da su stvarni vlasnici u vecinnskom delu firme stranci) dopustili da neko zaglavi....ja znam da je farmako mafija jedna od najjacih mafija na svetu i sve to stoji, ali da se igraju sa lekom koji ne koristi ni xx % populacije u svrhu lecenja, za ralziku od npr insulina ili komercijalnih lekova tipa brufen, andol, caffetin i slicno...ono....
razlog losih rezultata iz krvi moze imati milion faktora i tu bih se slozio sa Stevodzom da treba ispitati dobro jer ako je nekome duplo manji ukupan ili free test a upotrebljavao je T galenika, pitanje je koliiko bi zaista i stvarno trebao da bude T kod bilo koga na recimo 500 mg enhatat galenika week? Nekome ce sigurno da ta doza utostruci vrdnosti, nekome mozda i vrednosti budu 5 x vec od referentnih, ali i tu vidimo da ne postoji univrezalna formula koliki T bi trebao da bude na 500 mg vestakog enhatata.
ps
TRT je biljka cudnovata i nemojte kriviti nesto ako ne poznajete materiju kako se to radi
TRT nije BRIDGE i TRT nije da se ubrizga 1 galenika nedeljno ili da se jedna polovi na dva puta- to je sviranje qc-u i to nema veze sa TRT. Zao mi je sto nemam vremena ni ja ni MIlos (ali treba da dodje u Srb pa bi i to trbealo da resimo) da se ljudima pribilizi sve o TRT
meni nije problem da sniim video, podcast ili bilo sta, ali naravno kao i sve u Srb, odmah ce debili da skoce, tipa, sta on zna, ili zasto prilikom govora, cesto kazem "Aaaaa" itd itd ili kako ja mogu da znam nesto o TRT a usi su mi klempave, ili na kraju krajeva, sta bi ja trebalo da znam o TRT a zivim u Backoj Palanci
.......tako da.....nema smisla da ja o tome sam, iz gore navedenih razloga (mada me zabole qc ko sta misli i kaze, jer mi to nije primarni posao i ono....mogu da mi poflautaju masakrdana) ali sa druge strane, zasto bih bilo sta nekome govorio kada svakako ne vredi.....