Da li je moguce da ste toliko svi podeljeni po taborima, sujetni i egoisticni? ovo mislim na sve ljude iz ovog sveta jer vrv i ovi sa telegrama ovo citaju?!
Snimate se zajedno a iza ledja se pljujete. Cim neko nadje bolju kombinaciju za neku firmu odjednom ta prestane da valja. Do juce je shree bio sranje, sad je top! Arenis je bio top, sad je sranje!
Vidim one debile sto pljuju amino whey itd..
Stvarno ne razumem cemu, valjda svi imamo iste ciljeve?
cao
pa ne znam (tj verovanto i znam ali i nebitno) na koga mislis.
Ono sto je bitno - upravo ono sto si primetio
Do jucer jedno, od sutra drugo ili usled pomanjkanja jaja, u lice jedno, a cim okrenes ledja drugo. To je tako
Oduvek je to negde tako bilo, samo sto nikada nije vece zlo vladalo u ovoj vrsti comunity-a nego sto sada vlada.
To sto neko pljuje jedno, a do jucer ga hvalio, i obratno je odraz nedostataka karaktera
Promena misljenja na nacin na koji se neko odnosi prema suplementima, steoridima je kerov kurac i nebitna stavka u zivotu bilo koga ali.....ako je tako za nebitne stvari, problem je kod stvari koje mogu da uticu golemo na kvalitet zivota, percepciju zivota, poimanje zivota i samo obitavanje u drustvu. Ali...sa tim treba da se nosi ko ima takav karakter (stara poslovica kaze, da jebes karatker ako nije labilan) ali to vredi ako se neko nece nagovoriti da popije neku rakiju, ali ako ja danas se zovem pedja, a sutra sam senad, a prekosutra Ivica, onda nesto nije ok.....
Jos strasnija je poenta da neko, bilo ko misli da moze da unisti sa, kako kazes pljuvanjem necega (neka su steroidi druge firme, ili suplementi druge firme) industriju koja vredi trilijarde dollara? Mislim, fer i korektna borba je ta i takva da npr Cola Cola nikada nije rekla da je Pepsi smece! NE!! Oni su "samo" naveli da je Cola najbolja!! Sto je i legalno i legitimno.
Pljuvanje drugog i drugi9h nikada nnikome nije donelo nista dobro, a pogtovo ne poslovni uspeh.
Boriti se sa konkurenciju na zdravoj osnovi, sa argumentima i kvaliteton je nesto sto bi trebalo da je imperativ - meni jeste.
Ja nikada ne mogu i ne zelim da ulazim u retaridrane rapsrave na internetu sa imgarnimnim internet ratncima ili povredjenim tetkama sa kojima ne mogu da ukrstim argumente iz jednog jedinog razloga- STO IH NEMAJU NITI IMAJU EDUKACIJE DA IH IMAJU u sliucaju i da postoje. Ukoliko mene neko pita sta koriostim od hemije, ja kazem kao i uvek i nemam sta da krijem jer ne prodajem hjemiju i zabole me qc sta ko ima da kaze. Tri puta sam zavrsvao na operaciji zbog fejk smeca, i mislim da sam vise nego kredibilan u vezi sa tim. Tako da unazad 2 godine koristim shree, ako radi TRT zbog jednostavnosti doziranja TestE uzimam Sp, pre toga sam korostio pharm tech, a pre njega cuvenu Aplhu koja je bila za dva kolja ispred
Kada su suplemetni u pitanju, onda i ukoliko neko zeli da mu se kaze, uvek krenem sa recenicom da je svako pismen i da cita sta pise. Dakle, nije dovoljno za nesto reci to je smece (pod uslovom i da jeste) ali to nije ni fer ni nacin obrazlozenja zasto je misljenje da je nesto smece. Vec za to postoje argumenti, sastav, poreklo sirovine....i tu dolazi do problema jer vecina onih koji nesto proicaju na ovu temu ne znaju NISTA.
Da postoji manje kvalitetni, srednje kvalitetni i preminum brendovi - NARAVNO. ali to treba znat OBRAZLOZITI ZASTO!!
Necu sada navoditi ni jedan brend ovde kao primer, nema smisla
ALi ako neko kaze da je nesto smece, a drugo bolje, onda mora da postoji obrazlozenje ZASTO.....
ali ne objasnjenje JA ZNAM, vec obrazlozenje zasnovano na argumetnima, cinjenicama, i u krajnjem slucaju dokumentaciji koja celu pricu cini kompletnom