Postoji misljenje kod nekih profesionalaca da je boldenon beskoristan.
koji tacno prof je ovo napisao/ rekao
?
Iskreno.Skoro da mogu da se slozim sa njima.Na mene jednostavno ne deluje.Skup i beskoristan..
jako,jako,jako jako jakoooooo losa konstatacija..
ovo gore za prof ako mozes da mi odg, pa mogu da ti se nadovezem na pricu i naravno- ako je neko i rekao - u kom kontekstu tj da nije izvlacenje recenice iz kontksta
Tokom kure sam vozio gram sustanona i 750 bolde.Veliki sam decko.
Koliko god "veliki" bio i sta god znacilo, jesi pokusao da se pitas, a ako si veliki u vezi BF pa da povuces paralelu sa tim sto bold "ne radi" a ako ti (ili bilo ko) imas iznad cenera salca
za ovo,a citajuci nase "prethodne" razgovore u vezi citostatika itd..
.Kod mene to uvek prouzrokuje teske reakcije u vidu jakih migrena,uzasne nervoze,loseg pritiska,a ovom nesrecnom slucaju i jake aromatizacije i retencije vode..
da ne shvatis pogresno, posto obicno tako bude
iskren ali iskren i PRIJATELJSKI savet da batalis pricu, posto niti zivis od ovoga, niti se takmicis, niti ti je potreban izglded da bi ziveo od toga, vec to radis REKREATIVNO da se manes, posto ti telo daje ALARMRAJUCE simptome, naglasvam ALARMIRAJUCE i kako mogu da shvatis, to nije bilo JEDNOM, dok totalno i aposlutno nisi razneo HPTA, lipidni status, dok ti se index artiskleroz nije popio na VERY RISK, posto i kasnije potecinjalni oprovak...kazem POTECIJALNI jer je pitanje da li ce u opste biti moguc biti veoma veoma surov...jos jedom..ISKRENO i bez tenzija molim te samo
sto se tice ovog dela
(apelujem da obratite paznju da ovi orali budu lepo uzeti uz hranu jer su vrlo efikasni u unistavanju ph vaseg zeluca.Rokajte pre podne i rokajte bukvalno uz obrok.
nisu bas odradili dobar posao u postavljanju hloro grupe na cetvrti c atom
generalno, sluzeci se sa terminima, koje si procitao negde na netu, nekom forumu ili slicno, nema aposlutno nikakvog znacaja ni osnova. Da ne ulaim da se tu ne radi ni o kakvim "ljudima" itd, ali da ne ulazim u tu temu, posto za sobom povlaci neke druge stvari.
Ovo za tebe, a ako imas problema bi trebalo da je jos jedan od pokazatelja nekog buduceg i potencijalnog problema. Posto od 100 korisnika, verovatno si samo ti npr primetio ovo o cemu pises tj sta opisujes, i kao resenje problema si nasao "tajming" ili uzimanje "sa hranom". Samo uzimanje bilo kog oblika i bilo koje oralne supstance sa hranom, smanjuje efikanost aposrbcije sa NEVEROVATNE %. Ali i to spada u oblast meidicine i farmakologije, pa se ne bih bas upustao u te delove. Ono sto je za tebe vazno, je da je taj "profesinalac" koji je rekao za bold, treba da napise i po koju u vezi orala.Verovatno bi bio iznenadjen, npr sa tim da on pojma nema ni sta je "kick start"
..npr..
...
Ili npr, da si mozda malo druge stvari istrazivao, onda bi dosao negde do neke price, da nije bitno na kom atomu je nesto postavljeno, vec da kod DUGOTRAJNE uoptrebe nekog (bilo kog)oralnog leka, pored rezistenicjje na isti i mogucih, tj u vecini sluacjeva do gastro problema. Ovde govorim naravno o LEKOVIMA ,legalnim, odoobrenim od strae raznih ministarstava i lekova koji su uradjena u svrhu LECENJA. To sto mi ili sto smo neki od nas koristili jesu lekovi, ali nemaju veze ni sa kakvim odoborenjima, sve su UG, raw materijali su 99,9% kineskog porekla, upitno kakvog kvaliteta itd itd te u konstalicji sa svim napisem, a pametan si momak siguran sam da ti nije tesko izvesti zakljucak o svemu....
jos jednom
molim te samo bez tenzija
sve ovo sam napisao iz DOBRIH namera, ne da bi ti solio pamet kako si shvatao u nekim proslim konverzacijama
tj nikakav problem mi nije da pobrisem moje napisano jer zaista niti imam razloga da se uplicem u raspravu, niti nudim neke svoje usluge pa ja kao toboz govorim sta ne valja da bih naplatio nesto itd itd - posto me te stvari ne intrdsuju
nisam morao da napisem NISTA, ali eti....just my two cents