Evo ljudi jedno vrlo korisno iskustvo od druga. Uzeo je boldu od novog laba ESTER-a, rokao je i pola potrosio. I danas kada sam trebao da ga bockam okrenuo sam bocicu skroz bez veze i vidim neke crne tackice. Zagledam malo bolje i vidim 2 sitne crne tackice kako plivaju po ulju i jednu krupniju. Dovoljno je bila krupna da se vidi na kameri. Za svaki slucaj ja promuckam bocicu, reko da se nije neka prljavstina nahvatala na staklu od dole, kad ono ono prljavstine lebde u ulju.
Jedan je bacio pare, nemojte i vi. Mada su bacene pare ovde i najblaze sto se moglo dogoditi, realno... Kada je ukucao LOT broj na njihovom sajtu pisalo mu je da je u pitanju deka, a na multidozeru pise bolda.
Procenite sam, eto i slike. A to sto sasa draskovic (namerno malim slovima) tamo pise da licno garantuje za ovaj ester, on samo sere jer je klasican diler!
a zasto malim slovima izvini?
jesi ti neki faktor nesto pa da mozes nekoga da omalovazavas i slicno?ili ti to mozda negdje nije izasao u susret pa ti povrijedio osjecanja?
samo mi nije jasno odakle toliko bezobraznosti da ti koji si juce usao u teretanu tu nesto kenjas o nekome,u ovom slucaju o njemu.
zamisli ima crna tacka,pa gdje su mu oci bile,nego je spucao pola viala i onda tek primijetio,i ova drama '
Mada su bacene pare ovde i najblaze sto se moglo dogoditi, realno.' pa je li potrosio pola viala,jel ziv?
sto nije prijavio dileru?100% bi mu zamijenio,izvinio,castio (pod uslovom da stv postoji ta tackica
btv ovo je bilo ko mogao u PS da odradi neki diler sa drugim labom,itd,
kapiras poentu