Cek Bobane, sad te ne kontam. Da li ovo govoris humoristicki ili stvarno to mislis za sterox?
Pazi ovo, u ovoj temi svi negativno pisu po sterox-u. A znam jednog decka sto mi kaze da se na sterox sustanonu spremio za takmicenje i uzeo je zlato, imao je stvarno brutalnu formu. Takmicenje je jedno od vecih i priznatijih u SRB. Nije ono ''seosko'' takmicenje.
Meni sad ovo lici na jedan veliki paradoks pa ne znam sta da mislim... Kaze da nije mogao da nabavi nista za sta je cuo da je kvalitetnije - npr. asia i vladivostok.
Cinizam - humor, na tu priču koju forsiraju "da se svi takmičari spremaju na steroxu"
I otkud znaš šta daju takmičaru a šta tebi? U tom poslu nema morala, i UG labovi ne šalju istog kvaliteta robu svakom dileru, a ne diler da nema probrano za svoje.
A taj da bi bio takmičar mora da ima dobru genetiku, tako da ako je uze npr, 750mg susta nedeljno, deku i i wins, ili neki drugi inekcioni, najjeftinije je da UG lab gurne test i u deku ili neki drugi injekcioni,
i kad sabere sve ima preko gram testa, i uradiće ga sigurno, ali nema pojma šta ga je radilo,
i kako od toliko testa može da zakači lako gyno.
Sreća sve bude najčešće poddozirano.
Npr na oralima kupiš ANAVAR (koji je jako skup da se napravi), a u njemu je ustvari slabo doziran metan, ili ništa.
Ja za hemiju ne verujem ni sebi a ne da verujem dileru, ili njegovim poznanicima, pa nek su i takmičari, i takmičar mora da živi od nečega, pošto sigurno u srbiji ne živi od takmičenja
P.S.
U Srbiji odavno nije tako velik uspeh uzeti u nekoj kategoriji zlato, desi se da nema ljudi za neku kategoriju