ma testosteron još i nekako, al čuj - Galenika bi se za 6 meseci izvukla iz krize kad bi počela da proizvodi primobolan, tren wins...
kapiram da bi se odmah stvorio red ispred apoteka kad bi se pročulo da ima Primobolana...
šalu na stranu, Pregnila nema po apotekama, tj. ima ga samo tipa, u 1/15... kaže mi jedna apotekarka, ne traži se pa im se i ne isplati da ga prodaju... eto koliko BB/PL čine bitan % populacije i koliko bi ih ovi ostali lekovi izvukli...
btw. ovo me podseti sa nedavnim uvozom belanaca i žumanaca u tetrapaku, koja se uopšte nisu prodavala da su ih na kraju stavili na neku akciju 50% sniženje samo da bi ih se nekako otarasili...
nasmejao me je komentar jednog "bildera" koji se čudio kako su žumanca u tetrapaku skuplja od belanaca u tetrapaku (ne razmišljajući da je za litar žumanaca potrebno više jaja nego za litar belanaca), jer po njemu su žumanca potpuno beskorisna...
samo čovek ne konta da to nije namenjeno bilderskoj populaciji nego ženama koje prave torte, a da je on kao bilder potpuno nebitan u celoj priči...